SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, A KAD SAM VIDELA S KIM, UMALO SE NISAM PREVRNULA: Njemu sam sve oprostila, a njoj nikad NEĆU

Žena saznala da je muž vara sa kumom, pa otkrila neverovatne detalje.

Ljubav
SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA, A KAD SAM VIDELA S KIM, UMALO SE NISAM PREVRNULA: Njemu sam sve oprostila, a njoj nikad NEĆU
Foto: Shutterstock

Prevarena žena otkrila je da ju je muž prevario na surov način, i to sa njenom kumom. Kako je ispričala, svo troje su u srednjim godinama, a afera se dogodila godinu dana ranije kad je njena najbolja prijateljica prolazila kroz svoj razvod.

- Koristila je mog muža kao rame za plakanje ali meni ni na kraj pameti nije bilo da bi tako mogla da me izda. Ona je bila moja najbolja prijateljica, u potpunosti sam joj verovala. Njoj sam poveravala svoje najdublje tajne. Dobro je znala koliko volim svog muža i ne mogu da razumem kako je mogla to da mi uradi, jer je dobro znala koliko će me to povrediti - ispričala je žena.

Za suprugovu prevaru saznala je slučajno.

- Kao dobar prijatelj moj muž joj se našao pri ruci dok se razvodila. Tešio je i vremenom je to preraslo u fizički kontakt i avanturu. Muž mi je sve priznao, kune se da je bio slab i glup, molio me za oproštaj. Njemu sam oprostila, ali njoj nikad neću - iskrena je bila ona.

Savet terapeutkinje

Da bi lakše prevazišla težak trenutak ona se sa suprugom preselila u drugi deo grad kako bi izbegla da se sretne sa bivšom prijateljicom. Suprug i ona su rešili da rade na svom braku koji već traje 15 godina.

- Nju sam zauvek izbrisala iz svog života, ona za mene više ne postoji. Ali me njena izdaja i dalje boli. Noćima ležim u krevetu, zurim u plafon u mraku i kiptim od besa. Ne želim tako da živim - naglasila je ova Britanka.

Bračna terapeutkinja je istakla da je prevara partnera dovoljno bolna i bez toga da je u celu priču umešana njena najbolja prijateljica.

- Boli vas ne samo njena izdaja već i zato što ste izgubili najbolju prijateljicu. Ovakve situacije nikad nisu lake a najbolje je da se posavetujete sa nekim psihoterapeutom koji će vam pomoći da prevaziđete ovaj težak trenutak u svom životu i braku - poručila je bračna terapeutkinja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs