NEĆETE VEROVATI KOLIKO DUGO MUŠKARAC MOŽE DA IZDRŽI BEZ INTIMNIH ODNOSA: Ovom se nismo nadale

Naučene smo da verujemo kako muškarci imaju veću potrebu za intimnim odnosima, ali njihovi odgovori su sve demantovali

Ljubav
Autor:
NEĆETE VEROVATI KOLIKO DUGO MUŠKARAC MOŽE DA IZDRŽI BEZ INTIMNIH ODNOSA: Ovom se nismo nadale
Foto: Profimedia

Bez intimnih odnosa nećemo umreti, ali toj želji neki retko mogu da odole pa često ulaze u veze sa nepodobnim partnerom.

Naučeni smo da verujemo kako muškarci ne mogu da obuzdaju svoj libido, te da će otići "s prvom koja mu se ponudi".

Na platformi Quora pročitali smo neke prilično zanimljive ispovesti muškaraca o tome koliko dugo mogu bez seksa. Na pitanje "da li možete bez seksa?" odgovorili su ovako:

"Naravno da da. Imam 38 godina i slobodan sam od svoje 22 godine. Kunem se, imao sam samo 22 godine kad sam imao zadnju devojku. Od kada sam slobodan razmišljam o snošaju, ali bio sam seksualno zadovoljen jer sam se snašao u načinima kako bih zamenio polni odnos.

Da budem iskren, iz nekog razloga zapravo dobijam više seksualnog zadovoljstva iz masturbiranja nego sa stvarnim seksom kad sam bio u vezi. Masturbacija je za mene intenzivniji osećaj u kojem više uživam. I seks je bio dobar, ali je više bio postepen nego neki iznenadan osećaj.

Tokom seksa trebalo bi mi 10 – 20 minuta da osetim bilo kakvu stvarnu penetraciju na svom penisu, dok isti osećaj imam pet minuta nakon što krenem masturbirati, što je po meni mnogo bolje. Masturbacija mi je također odvraćala misli od žena i mislim da sam zato uspeo ovoliko dugo ostati van veze.

Iskreno, ako sam ovoliko dugo proveo bez devojke, 100 % sam siguran da mogu provesti ostatak života bez ikakve veze i biti savršeno u redu ako tako odlučim.”

“Da, muškarci mogu bezbolno proći bez seksa.”

“Ne postoji nelagoda – ne koju sam ja iskusio – tokom dužeg vremena bez ejakulacije. Iako nisam siguran koliko dugo je trajalo najduže razdoblje bez seksa, mogu reći da dva do šest meseci bez ejakulacije prolaze bez problema.”

Par, Ljubav
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

“Ne mogu se pretvarati da govorim u ime svih muškaraca, ali što je duže prošlo od zadnjeg orgazma, postaje mi sve neprijatnije. I koliko je prošlo od seksa s mojom ženom (ili devojkom pre), to mi je sve neprijatnije.

“Ručni rad” ovde ne čini razliku, radi se o intimnosti, a ne ejakulaciji. Prvi je više biološki, drugi više psihološki. Mogu li biti bez seksa? Da, definitivno. Bio sam slobodan godinu dana u dvadesetim godinama, bez neke velike štete. Ne bih ništa od toga nazvao ni napornim. Samo neprijatnim.”

"Zavisi od muškarca. Ne postoje fizički razlozi zašto bilo ko mora imati polni odnos, niko se od oba pola fizički ne oseća nužno loše jer nema polni odnos. Psihološki, mnogim ljudima bilo kojeg pola potreban je zadovoljavajući seksualni život da bi se osećali srećno i ispunjeno.

Mnogi će ljudi reći da im je seks potreban, a žele reći da bi vodili lošiji život kada bi on bio lišen seksa. Mogli bi proći bez seksa bez ikakvih štetnih posljedica, pogotovo ako bi imali bitnijih problema s kojima se moraju nositi," piše sajt zenskirecenziraj.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs