VIKTORIJA ŽIVI SA 3 NAJZGODNIJA MUŠKARCA U EVROPI: Paparaci je na letovanju uhatili kako LJUBI ŽENU

S kim se zabavlja Viktorija De Anđelis, članica grupe Maneskin? Dok su neki nagađali da je u vezi sa jednom od trojice muškaraca iz grupe, ona je mudro ćutala

Ljubav
Autor:
VIKTORIJA ŽIVI SA 3 NAJZGODNIJA MUŠKARCA U EVROPI: Paparaci je na letovanju uhatili kako LJUBI ŽENU
Viktorija De Anđelis, Foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Viktoriju De Anđelis, modernu rok princezu i članicu grupe Maneskin, paparaci su tajno fotografisali na Ibici gde je višena kako ljubi ženu.

Pre samo par meseci Viktorija je priznala medijima da sada više voli devojke, ali mnogi to nisu ozbiljno shvatili. Izgleda da je svima bila potrebna slika kao dokaz pa da poveruju da Viktorija nije u vezi sa jednim od tri zgodna člana svog benda.

Mlada Viktorija je najpoznatija kao basista i tekstopisac grupe Maneskin. Pošto je jedina žena u grupi, obožavaoci su očekivali da ona otkrije kako je u ljubavnoj vezi sa jednim od momaka iz benda: Dejvidom, Tomasom ili Itanom.

Iako je Viktorija slobodna kada je odnos sa kolegama u pitanju, pa se često može videti kao im sedi u krilu ili se strasno ljubi sa jednim od njih - ona je ipak negirala bilo kakvu ljubavnu vezu.

Izgleda da je Viktoriji dosadilo da demantuje priče kako je u vezi sa nekim od tri momka sa kojima praktično živi jer je bend na konstantnoj turneji od 2021. godine, pa je se sada odlučila za radikalan potez.

"Otkrivan da se moj novi identitet razvija. Sviđaju mi se neke devojke, skoro da mi se sada uopšte više ne dopadaju momci," rekla je Vitkroja početkom ove godine.

1 / 5 Foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs