ŠTA MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE U KREVETU? 10 stvari koje žele od partnerke, ali neke od njih vam neće reći

Iako su često otvoreni po putanju intimnih odnosa muškarci nekad ne žele da priznaju šta najviše vole u krevetu.

Ljubav
Autor:
ŠTA MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE U KREVETU? 10 stvari koje žele od partnerke, ali neke od njih vam neće reći
Šta muškarci najviše vole u krevetu?, Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

U ljubavnoj postelji trebalo bi da nam bude bitno obostrano zadovoljstvo. Ipak, ako uživate u tome da njemu pružite zadovoljstvo, donosimo šta muškarci zapravo žele u krevetu.

1. I on želi da "vodi ljubav".

Terapeutkinja Šamira kaže da je u svojoj praksi otkrila da će muškarci izraz 'voditi ljubav' obično upotrebiti tek nakon što ga je partnerka izgovorila. U praksi, kaže, i oni žele da vode ljubav, odnosno da imaju sporiji, intenzivniji i strastveniji intimni odnos.

Muškarci vole opuštene partnerke
Muškarci vole opuštene partnerke foto: Profimedia

2. Želi da ponekad i vi inicirate odnos

Jedna od najčešćih pritužbi koju Šamira čuje u terapiji parova je da muškarci u hetero vezama osećaju da su uvek oni ti koji moraju da iniciraju odnos sa svojim partnerkama.

- I muškarci vole da budu zavođeni, vole da se osećaju željeno i privlačno - kaže Šamira.

Iniciranjem instimnog odnosa šaljete mu poruku da ga želite, što mu povećava samopouzdanje, dodala je.

3. Želi da budete glasni

- Ne suzdržavajte se od vikanja i stenjanja. Muškarci vole to da čuju i to ih pali, a i za vas je oslobađajuće. Nemojte se suzdržavati ako se stvarno tako osećate u nekom trenutku. Jednostavno je kao komunikacija, ali seksepilna - kaže ona.

Intimni odnosi su na obostrano zadovoljstvo
Intimni odnosi su na obostrano zadovoljstvo foto: Profimedia / Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy /

4. Želi da ste i vi aktivni

- Muškarci vole intiman odnos sa ženama koje u njemu aktivno učestvuju - kaže Šamira. Aktivno učestvovanje znači samo usklađivanje njegovih pokreta s vašima, pomeranje kukova u 'njegovom ritmu' i stezanje mišića, a na tome možete da radite bez obzira u kojem položaju se trenutno nalazite.

Možete ga i stisnuti rukama i privući njegovo telo bliže vašem ili ga istražiti usnama - sve će mu to pokazati da i vi volite akciju.

5. Želi da komunicirate

Komunikacija je naravno dvosmerna i on bi trebao isto tako s vama da deli svoje želje i maštarije. Ako on zna da objasni kako želi da ga dirate, pomaže ako ste i vi otvoreni i iskreni.

Pokažite inicijativu
Pokažite inicijativu foto: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

6. Želi da isproba različite položaje

Ako vam je misionarski položaj broj jedan i to par večeri u nedelji, bilo bi dobro da napravite nešto drugačije. Zbog toga je intiman odnos u hotelu tako privlačan, jer ljudi žude za novim stvarima. Niko ne kaže da izađete iz svoje zone komfora da biste njemu udovoljili, ali ako vam se nešto čini privlačnim isprobajte to.

7. Želi da preuzmete odgovornost

Zamislite da je odnos poput projekta, a cilj je dobiti 5 ili doživeti orgazam. Ako je prošlo već par sati, a to se ne događa, preuzmite odgovornost za to i pokažite mu šta da radi. Muškarcima je to uzbudljivo i vrlo rado će napraviti ono što vas izluđuje.

8. Želi da ste otvoreni

Iako se partner možda ponaša kao da tačno zna šta radi, niko se nikad nije požalio na previše smernica u krevetu. Nejasnoće ostavite za neke druge situacije i ne bojte se da tražite ono što stvarno želite.

- Recite mu kako je dobro kad nešto uradi ili ga podsetite na tehniku ​​koja vam se ne sviđa - poručuje terapeutkinja Glorija Brejm.

Želi da mu date smernice
Želi da mu date smernice foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

9. Želi vizualni nadražaj

Za muškarce je ono što vide gotovo jednako važno kao i ono što dobiju, pa svakako pripazite na to.

- Jednom prilikom devojka me odvela do ogledala kako bismo mogli da se vidimo u akciji. Bilo je to jako, jako izazovno - otkrio je jedan mušakarac.

10. Želi da ste sigurni u ono što volite u krevetu

Biti otvoren prema onome što vam se sviđa, čak i ako brinete šta će neko o tome da misli, najbolji je način da se povežete. Nemojte da se stidite jer on može da pomisli da je "čudno" što vam npr. treba vibrator da dođete do vrhunca.

- Često žene ne žele da naruše sliku "dobre devojke" ili ne žele da on misli da su čudne. Ali muškarci žele da vide da vas niko ne sputava i žele da im pokažete svoju strastvenu stranu - samo ne žele da vas uvredi tražeći to - objašnjava Brejm.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs