MUŠKARCI OTKRIVAJU KAKO PREPOZNATI ŽENU KOJA JE "DOBRA U KREVETU": Ovi znakovi je odaju, a da toga nije ni svesna

Muškarci otkrivaju kako prepoznati ženu koja je dobra u krevetu, a mnoge su bile u velikoj zabludi.

Ljubav
21:24h Autor:
MUŠKARCI OTKRIVAJU KAKO PREPOZNATI ŽENU KOJA JE "DOBRA U KREVETU": Ovi znakovi je odaju, a da toga nije ni svesna
Kako prepoznati ženu koja je dobra u krevetu, Foto: Profimedia

O intimnim odnosima danas se sve glasnije govori, dok je nekada sve vezano za intimu bilo tabu. Nedavno smo vam otkrili kako prepoznati ženu kojoj trebaju intimni odnosi, a odaje je nekoliko znakova. Živimo u vremenu kada ćete na svakom ćošku od muškaraca čuti čuvenu: "Kako je dobra u krevetu" i čini se kao da samo oni razumeju šta to znači.

Šta stoji iza ove rečenice, umeće ispod čaršava, fizički izgled, način na koji partneri postižu vrhunac ili nešto što najmanje očekujemo? Nekoliko anonimnih muškaraca odgovorilo je na ovo pitanje i verovali ili ne, nijedan od njih nije naveo fizički izgled, piše Mondo. Ovo su njihove izjave:

Ljubavni par, Par, Ljubav, Krevet
foto: Profimedia / Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy /

Entuzijazam

"Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su i dobre oralne sposobnosti bonus. Takođe, sa ženama koje su avanturisti u seksualnosti, prijatno ti je da razgovaraš o svemu, o željama i maštarijama. Ipak, ključna stvar je entuzijazam".

Bez osude

"Seksualna kompatibilnost. Volim neke neprijatne stvari i volim da pronađem devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne uradimo. Radi se o tome da se prijatno osećam kad sam s njom u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Takođe, najseksi stvar koju žena može nositi u krevetu je samopouzdanje".

Hemija

"Njena hemija sa mnom, uglavnom. Najbolji intimni odnos koji sam imao bio je sa ženama koje su htele da mi 'izbiju' mozak, one su bile vođene strastima".

Otvorenost

"Otvorenost prema svojim seksualnim željama i prema onome što ti pruža dobar osećaj".

Kreativnost

"Moja supruga skuplja tragove po kući o mojim omiljenim stvarima i jako je dobra u tome. Zna da volim njenu zadnjicu, pa kad imamo intimni odnos stavi ogledalo da mogu da vidim svaki deo nje. Neverovatno je kreativna".

Pokazivanje želje

"Muškarci, poput žena, žele da ih neko želi. Kad mi žena šapuće na uvo i govori mi koliko me želi, onda je to najbolji mogući stimulans. Takođe ću joj istovremeno dati i više".

Maženje nakon intimnog odnosa

"Volim kada uživa u mom telu za vreme odnosa, da mi to govori ili da mi to fizički pokazuje. A kada se mazimo nakon intimnog odnosa, to je neverovatno".

Prijatno i opušteno

"Kad je ženi potpuno prijatno da istraži sve aspekte odnosa i fizičkog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitno je da se razgovara".

Komunikacija

"Svi su različiti. Ipak, dokle god možemo normalno da komuniciramo i da budemo otvoreni, da razgovaramo o svemu, osećaj je i više nego dobar".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs