MUŠKARCE MENJA KAKO JOJ SE PROHTE, A MUŽ SVE ODOBRAVA PA I ODNOSE UTROJE: Albanska pevačica ne živi nimalo tradicionalno

Rita Ora je danas napunila 32 godine i tom prilikom se podsećamo najskandaloznijeg dela njenog života - ljubavnih afera koje su obeležile poslednju dekadu njene biografije

Ljubav
13:01h Autor:
MUŠKARCE MENJA KAKO JOJ SE PROHTE, A MUŽ SVE ODOBRAVA PA I ODNOSE UTROJE: Albanska pevačica ne živi nimalo tradicionalno
Rita Ora sa drugaricama, Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rita Ora je najpopularnija britanska pevačica koja vodi poreklo sa Kosova i Metohije. Rođena je 26. novembra 1990. godine i danas proslavlja svoj 32 rođendan.

Rita je danas udata žena, mada se ne ponaša tradicionalno. Od kako se udala za milijardera Taiki Vaititija, Rita je sve provokativnija. Smršala je i telo dovela do perfekcije, iz bikinija ne izlazi, a društvo joj prave mladići i devojke koji se bore za mrvicu njene pažnje, ali - muža nigde.

Njihova priča nije tradicionalna - dugo su krili svoju vezu, a napokon kada su i viđeni zajedno ljubili su se sa jednom glumicom i tom prilikom potvrdili ono što se dugo šuškalo - par praktikuje se*s u troje.

Ali pre nego se udala, Rita je imala prilično buran ljubavni život.

"Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam naišla na princa," rekla je ova pevačica.

Često je menjala momke, a romanse jedva da su trajale godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kelvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje, baš kao i njen sadašnji suprug.

Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Takođe, nedavno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nikol Kidman zbog supruga Kita Urbana i njihove saradnje u šou "The Voice Australia".

Ipak, najviše pažnje privukla su njene dve veze. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona sa Robom Kardašijanom. Rita i brat popularnih Kardašijanki imali su gadan raskid.

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci.

Pevačica je to komentarisala, rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio raskid i tražio utehu u hrani. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja.

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Rita Ora
foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Rita i Taika u vezi su godinu i po, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma "The Suicide Squad" u Los Anđelesu u avgustu 2021. Nedavno su u tajnosti stali na "ludi kamen", a izvor koji je prisustvovao potvrdio je da je bila "stvarno intimna ceremonija i super posebna za sve koji su bili tamo. Koliko su zaljubljeni vide i njihovi najbliži".

"Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla", rekla je nedavno Rita Ora dodavši da su joj, kada je brak u pitanju, uzori roditelji od čijeg venčanja je prošlo 30 godina.

Rita Ora
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs