Šuška se

SPISATELJICA (63) SE ZABAVLJA SA MANEKENOM (21): Muškarce menja kao čarape, privlače je oni od 21 pa do 91 godine!

Šuška se da za Kendas Bušnel godine nisu problem - ljubav je sve što je zanima

Ljubav
Autor:
SPISATELJICA (63) SE ZABAVLJA SA MANEKENOM (21): Muškarce menja kao čarape, privlače je oni od 21 pa do 91 godine!
Foto: Profimedia

Književnica Kendas Bušnel (63), poznatija kao autorka knjige "Seks i grad" izgleda da ima veoma zanimljiv ljubavni život.

Naime, priča se da se trenutno zabavlja sa 21- godišnjim manekenom! Ona je svoju novu "igračku" upoznala na reviji Nedelje mode ovog proleća i od tada ga ne ispušta iz vida.

Iako njegovo ime još nije poznato javnosti, prijatelji poznate književnice su potvrdili da se Kendas ne razdvaja od mladog manekena.

Kendas Bušnel
foto: Profimedia

Bušnelova je ranije bila u braku sa Čarlsom Askegardom (53), direktorom njujorškog baleta koji je deset godina mlađi od književnice. Par se razveo 2021. godine, a Bušnel je tada o razvodu ovako pričala:

"Biti samac je teško i ima nečeg herojskog u tome."

Kendas Bušnel se do sada zabavljala i sa jednim senatorom (84), modelom Majklom Berginom (53) i izdavačem Spin Bobom Gučioneom (66).

Kendas je priznala da se jedno vreme zabavljala i sa glumcem Džonom Korbetom (61), koji je glumio Ejdena u seriji Seks i grad, ali ta veza nije uspela jer se on u isto vreme zabavljao sa Bo Derek, sa kojom se kasnije venčao.

"Ne možete se takmičiti sa Bo Derek," izjavila je Kendas tada.

Bušnelova je 2021. godine rekla novinarima da nije u vezi:

"Nisam u vezi i to je sasvim uredu. Ne kažem da neću u buduće da se zabavljam, ali realnost je da kada ostariš, više te nije briga zbog toga."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs