KOMENTARI SE SAMO NIŽU

MOJA ŽENA NIJE LEPA KAO PRE, LICE JOJ JE OSTARILO I PUNO JE BORA...Pismo ovog muža izazvalo burne reakcije!

Jedni kažu da je upravo ovo suština ljubavi, dok se drugi pitaju zašto uopšte ima potrebu da ovo kaže. A vi, šta mislite?

Ljubav
20:57h Autor:
MOJA ŽENA NIJE LEPA KAO PRE, LICE JOJ JE OSTARILO I PUNO JE BORA...Pismo ovog muža izazvalo burne reakcije!
Foto: Shutterstock

Ne možete odbaciti čoveka kojem ste dali obećanje zbog nekog mlađeg i lepšeg. Zreli ljudi to ne rade... Pismo ovog čoveka izazvalo je burne reakcije piše Infopult.

Često sam viđao ljude koji imaju starog ili bolesnog kućnog ljubimca kako ga lako zamene za novim. Tako se nažalost dešava i sa mnogim ljudima. Dosadi vam vaš "dotrajao" partner pa ga lako zamenite sa boljim, mlađim, lepšim... To nije kako um zrele i dobre osobe funkcioniše.

Um zrele i dobre osobe neće odbaciti kućnog ljubimca samo zato što mu nije sladak kao pre ili što oko njega ima više posla.

Isti je princip sa ljudima. To što je vaša žena ostarila, dobila bore i izgubila lepotu ne znači da joj treba naći zamenu. Uvek imajte na umu šta ste sve prošli zajedno i koliko vam je sreće, pomoći i ljubavi u životu pružila. Ne možete tek tako nekoga zameniti.

Ni životinju, a kamoli čoveka. Moja supruga nije ni lepa, ni zgodna, ni mlada kao nekada. Njena koža nije mekana kao što je bila, nema više zategnute mišiće kao mlade devojke i nije tako gipka. Imao sam prilike da je prevarim i sa mlađom i sa ljepšom...

brak, partneri, ljubav
foto: Shutterstock

Ali sam svaku priliku za to odmah u korenu sasekao. Nisam dozvoljavao da mi se približe, a ni sebi daa uopšte razmišljam o njima ni na sekund. Jer sam od prvog dana braka sa njom rekao ono što i dan danas mislim. Druge mogu imati svu lepotu ovog sveta, ali nikada neće imati ono što moja žena ima...

Istoriju provedenu sa mnom... Istoriju uspona, padova, plakanja, histerisanja, ljubljenja, grljenja... Sve smo prošli zajedno i dobro i zlo. Ostarili smo zajedno i otićićemo sa ove planete zajedno - takvi kakvima nas je priroda načinila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs