NOVA LJUBAV

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU I BACIO 3 DECENIJE BRAKA U VODU: Slavni glumac uživa u zagrljaju 22 godine mlađe devojke!(FOTO)

Sa njom je godinama varao suprugu, a na kraju je i ostavio

Ljubav
21:45h Autor:
ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU I BACIO 3 DECENIJE BRAKA U VODU: Slavni glumac uživa u zagrljaju 22 godine mlađe devojke!(FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Ron Perlman (71) ranije ove godine zvanično se razveo nakon 38 godina braka, a ljubav sa koleginicom Alison Danbar (49) sa kojom je varao bivšu suprugu Opal (60) više ne krije.

Glumac koji je najpoznatiji po ulogama u filmu "Hellboy" i seriji "Sinovi anarhije" ne suzdržava se ni od romantičnih gestova, pa je tako 22 godine mlađoj devojci javno čestitao rođendan. Na njegovom Instagram nalogu često se mogu naći njihove zajedničke slike, a glumac je u nedavnom intervjuu rekao da se nikad lepše nije osećao u životu.

Ron i Alison zaljubili su se na setu serije "StartUp" i počeli su da se viđaju dok je on još bio u braku sa Opal s kojom ima dvoje odrasle dece, ćerku Blejk (37) i sina Brendona (31).

Krajem prošle godine, dok Ronov razvod još nije bio gotov, Alison je snimljena sa velikim dijamantskim prstenom koji od tada ne skida s ruke i koji je odao da su vereni.

Par je prvi put zajedno fotografisan kako se ljubi ispred jednog restorana 2019., a Ron je iste godine podneo zahtev za razvod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs