uvek i svuda kasne

Možete odspavati partiju, oni neće stići: Ovim horoskopskim znacima kašnjenje je u krvi!

Svejedno je kada i gde imaju dogovor, neki znaci Zodijaka sigurno neće doći na vreme.

Zanimljivosti
15:48h Autor:
Možete odspavati partiju, oni neće stići: Ovim horoskopskim znacima kašnjenje je u krvi!
Foto: Profimedia

Kašnjenje može jako da naljutiti one koji ih, izgleda, večno čekaju, ali određene osobe kao da sebi jednostavno ne mogu da pomognu.

Da li su neorganizovani, ne znaju li proceniti koliko im vremena ili su pak tako komotni da im nije važno koliko ih drugi čekaju? A možda je njihova netačnost povezana i sa horoskopskim znakom u kojima su rođeni?

Lav

Uvek kasne – i to ne rade namerno. Osobe rođene u znaku Lava čvrsto odluče da krenu na vreme iz kuće, ali to im jednostavno nikada ne uspeva. Naime, uvek ima padne na pamet još hiljadu sitnica koje moraju da završe pre odlaska.

Blizanci

Kad su u dobrom društvu, Blizanci često zaborave na vreme. Može se dogoditi da prekasno pogledaju na sat, te primete da je zapravo već pre posla sata trebalo da budu na nekom drugom mestu.

Da li se pronalazite? Ovih 7 tipova ljudi večito kasne gde god da krenu!

foto: Profimedia

Ovan

Kod osoba rođenih u znaku Ovna kalendar je uvek ispunjen od vrha do dna. Stoga im se često događa da su im termini preklopljeni. Uvek su u žurbi - i uvek možete očekivati da će malo zakasniti.

Rak

I Rakovi stalno kasne. Za razliku od Ovnova, osobe rođene u znaku Raka ne zapisuju termine u kalendar. Nažalost, oni jednostavno zaborave ponekad da su se dogovorili ili se prekasno toga sete. Često im se tako, nažalost, dogodi da zakasne i na jako važan sastanak.

Gužve izluđuju Ovna, Devicu kašnjenje, a Ribe sarkazam

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs