Tragovi vanzemaljskog života

Šokantno: Peruanske izdužene lobanje - vanzemaljci ili neka druga vrsta? (FOTO, VIDEO)

Brojni antički spisi govorili o "hibridnim bićima" još pre više stotina godina, a najnovija otkrića u vezi sa izduženim lobanjama koje su pronađene u Peruu pokazala su da one nisu ljudske
Zanimljivosti
06:14h
Šokantno: Peruanske izdužene lobanje - vanzemaljci ili neka druga vrsta? (FOTO, VIDEO)
Foto: Fejsbuk / Brajan Forster

Poslednjih godina, na stotine bizarnih lobanja je otkriveno širom planete. Eksperimetni koje su naučnici sproveli na nekima od njih dokazali su da lobanje nisu ljudskog porekla!

Mnogi ne mogu da prihvate ovo što vidite, jer im je to previše. Ali, činjenica je da su brojni antički spisi govorili o ovim "hibridnim bićima" još pre više stotina godina. Prema nekim starim indijanskim spisima, ova bića živela su u Severnoj Americi i pre samih Indijanaca.

U Peruu su istraživači otkrili veoma izdužene prastare lobanje, koje na sebi još uvek imaju crvenu kosu. Ove lobanje su mnogo izduženije nego što bi to kod ljudi ikada moglo da bude. Deformacija lobanje može da promeni njen oblik, ali to ne može da poveća njenu veličinu, smatraju naučnici.

Jedan od glavnih istraživača, Brajan Forster je objasnio da je došao do zaključka da su ova bića ili pripadnici neke do sada neotkrivene vrste ili da su nastali mešanjem ljudske i vanzemaljske DNK.

Pogledajte video:

http://www.youtube.com/watch?v=JnERUZNqwbc#t=236
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs