Astro prognoze

Dnevni horoskop za 3. januar: Izbegavajte alkohol, razmislite o raskidu!

Ovan nema razumevanja, Blizanci svadljivi, Lava prati sreća, Škorpija očekuje novac, Ribe potpisuju važan ugovor

Zanimljivosti
11:52h Autor:
Dnevni horoskop za 3. januar: Izbegavajte alkohol, razmislite o raskidu!
Dnevni horoskop za 3. januar 2019, Foto: Adria Media TV

OVAN

Ukoliko očekujete neko pokretanje vezano za sudstvo, papirologiju možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Pokušajte da imate više razumevanja za voljenu osobu. Izbegavajte alkohol i sve opijate.

BIK

Prilično lako ostvarujete sve svoje ciljeve i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Moguće je da ste doneli odluku da zauvek ostavite bivšeg partnera. Problemi sa bubrezima su mogući.

BLIZANCI

Imate prilično mnogo obaveza i nije vam lako da se na pravi način organizujete danas. Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom. Svađate se zbog sitnica ali je svaki put sve gore i gore. Problemi sa zubima.

RAK

Očekuju vas nova dešavanja na polju posla koja mogu veoma da promene vaš status i položaj. Neočekivano ulazite u sukob sa partnerom i nije vam jasno odakle je nastalo tako mnogo tenzije. Mogući su problemi sa aritmijom.

Muškarci Zodijaka imaju svoju ženu iz snova: Ovan želi nezavisnu partnerku, a Škorpija tajanstvenu!

Dnevni horoskop za 3. januar 2019
Dnevni horoskop za 3. januar 2019foto: Profimedia

LAV

Prati vas sreća na svim poljima i možete da očekujete da ćete na poslu imati odličnu atmosferu. Pred vama je jako povoljan period za ostvarenje emotivne stabilnosti. Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, od današnjeg dana vam zarada polako kreće na bolje. Srećni ste sa svojim partnerom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je povoljan dan. Izbegavajte unos šećera.

VAGA

Možete da se nadate pozitivnom odgovoru od strane nadređenih. Poslovi idu i bolje nego što ste očekivali u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav, imate probleme. Partner je neraspoložen. Bolovi u grlu vas muče.

ŠKORPIJA

Dolazi vam očekivani priliv novca i možete da budete generalno zadovoljni okolnostima na ovom polju. Pored voljene osobe ste našli sve ono što vam je trebalo na ljubavnom planu. Povedite računa o zubima.

Počela je vladavina Jarca: Horoskop nam sprema velike promene do 20. januara!

Dnevni horoskop za 3. januar 2019
Dnevni horoskop za 3. januar 2019foto: Profimedia

STRELAC

Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa nadređenima. To će vam se mnogostruko isplatiti kasnije. Ne želite da stvarate dodatnu tenziju sa voljenom osobom koja je zainteresovana za svađu. Moguća je glavobolja.

JARAC

Ukoliko planirate putovanje, današnji dan vam nije preterano povoljan dan se u tom pravcu pokrenete. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ima interesovanje prema vama. Dobro se osećate u svojoj koži.

VODOLIJA

Pred vama je nepovoljan dan za nove poslove. Najbolje bi bilo da sada ne donosite nove odluke. Možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo sa osobom koja se po nečemu razlikuje od ostalih. Prijala bi vam masaža.

RIBE

Moguće je da ćete potpisati neki ugovor na duže staze. Generalno vam je današnji dan povoljan za posao. Možete da se nadate ozbiljnoj vezi. Uspećete da ostvarite stabilnost na ovom polju. Manji problemi sa leđima.

Mesečni horoskop za januar 2019: Tokom ovog meseca sve je moguće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs