ne trebaju vam u životu

Pročitajte ih kao knjigu: Od ovakvih prijateljica treba da bežite koliko vas noge nose!

Ako mislite da ste okružene prijateljicama koje bi gurnule prst u vatru zbog vas, možda ćete nakon ovog teksta otvoriti oči

Zanimljivosti
18:51h Autor:
Pročitajte ih kao knjigu: Od ovakvih prijateljica treba da bežite koliko vas noge nose!
Foto: Shutterstock

Kada smo mladi mislimo da imamo mnogo prijateljica. I čvrsto verujemo da će uvek tu biti za nas. Ali, nekad nije tako.

Za neke od njih mislimo kako ćemo ostariti s njima i smejati se sa veštačkim zubima, a drugima, recimo to tako, opraštamo neprestane ispade i mane radi dobrobiti grupe.

Upravo ta druga grupa uvek će vam stvarati probleme. Kako im to ne biste dopustile, vreme je da se s njima pozdravite.

Ona koja vas iskorišćava

Ona je tu samo kad joj je nešto potrebno. Kada treba da joj pozajmite novac, slušate jadikovke o bivšem ili joj učinite bilo kakvu drugu uslugu. Njoj ne pada na pamet da vas pita kako ste ili da li vam treba nešto. Jednostavno joj to nije bitno.

Najbolja prijateljica, dar od Boga: Uvrede koje vam samo ona sme reći!

foto: Shutterstock

Kritičarka

Ugojile ste se? Ona će vam to reći, ali sa dozom podrugljivosti. Ako ste smršale, ona će vam to prebaciti. Uvek će pronaći način da vam spusti samopouzdanje, kako god je to moguće. Takva negativa vam sigurno ne treba u životu.

Takmičarka

Njen život je jedna večna igra, jedno večno takmičenje. Uvek će se takmičiti s vama koja je pametnija, lepša, zgodnija, koja ima boljeg dečka.

Njoj nije bitno o čemu se radi, bitno joj je da je ona bolja od vas i da to svi čuju. Nije baš osoba za poželeti, zar ne?

Kopira vas u svemu

Kupile ste prelepu crvenu haljinu i drugi dan ste nju videle s istom. Pokazale ste joj dečka koji vam se sviđa i ona mu se drugi dan javila i dogovorila sastanak s njim. Upoznale ste je sa svojim prijateljima i ona počinje da se druži s njima, a vas ignoriše. Ako je imate u životu- bežite glavom bez obzira. Ne treba vam "ona devojka u dugoj beloj haljini" na vašem venčanju.

5 prijateljica koje to nisu: Opsesivna ne može da diše bez tebe, dok ne nađe dečka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs