Istinita priča

10 godina plaća glumcu da glumi oca njenoj kćerki: Isplati se svaki dinar!

Očajanje samohrane majke doseglo je vrhunac kada je kćerka počela da se zatvara u sebe

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Profimedia

U pokušaju da spasi kćerku od ismevanja od strane druge dece, samohrana majka je napravila kontroverznu odluku i zaposlila glumca koji glumi oca devojčice već 10 godina. Megumi je bila beba kada su joj se roditelji razveli, a otac nestao iz njenog života.

Majka Asako se seća da je devojčica počela da se pita gde joj je otac veoma rano, ali da se njegova neprisutnost nije činila kao velika stvar dok devojčica nije napunila 10 godina.

Tada je Asako primetila promenu u ponašanju svoje kćerke; prestala je da priča s njom, povukla se u sebe i prestala da ide u školu. Njena majka je uskoro shvatila da je njena kćerka žrtva nekih školskih nasilnika, što je čest slučaj sa decom samohranih roditelja.

Iskreno pismo jedne mame: Ponekad mi bude dosta svega!

foto: Profimedia

Asako se srce slomilo, i nakon što je razgovarala s učiteljima, odlučila je kćerki dati ono što najviše želi, čak i ako je to značilo da će joj lagati. Održala je audiciju s pet kandidata i odlučila da će novi "otac" njenoj kćerki biti gospodin Takaši, koji je bio ljubazan i s kojim je bilo lako razgovarati.

On je imao svoju agenciju sa osobljem oko 20 ljudi i 1.000 frilensera, koji su u mogućnosti da preuzmu bilo kakvu ulogu koja treba klijentu.

Takaši je već glumio momke, biznismene, prijatelje i očeve, čak i mladoženju na nekoliko venčanja, tako da mu glumljenje oca nije izgledalo komplikovano.

Sastajao se sa Asako nekoliko puta kako bi mu ona objasnila šta se od njega očekuje.

"Moji zahtjevi su bili jednostavni. Kao prvo, želela sam da kaže kako mu je žao što nije bio u životu Megumi od početka. Drugo, želela sam da sluša sve što mu ona želi reći", rekla je Asako.

Asako je rekla svojoj kćerki da joj se otac ponovno oženio i da ima novu porodicu, ali da ju je skoro kontaktirao jer je želeo da je upozna. Na početku, devojčica je bila šokirana, a zatim se složila da ga upozna. Tako je Takaši pre 10 godina postao otac Megumi.

Otac tinejdžerki oduzeo sina: 48 godina kasnije, na internetu saznala pravu istinu o njemu! (VIDEO)

"Kompleksne emocije su bile prisutne", priseća se Takaši, koji kaže da je pri prvom sastanku sa Megumi osetio njenu ljutnju. Takaši i njegova lažna porodica su se počeli viđati dva puta mesečno. Išli su u šetnje, na rođendanske proslave i u bioskop. Megumino ponašanje se ubrzo poboljšalo.

Iznajmljivanje Takašija svakog meseca je mnogo koštalo Asako. Svaki put kada su njegove usluge bile potrebne bilo je potrebno i platiti oko 90 dolara, ali je rekla da je sreća na licu njene kćerke bila znak da je novac dobro utrošen.

Takaši je izjavio, ako njegova "kćerka" ikada sazna istinu, da će to verovatno biti užasno za nju.

Neverovatna holivudska ljubav: Ona je bila razvedena konobarica sa detetom, on je želeo samo nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...