soli pamet i ne prestaje

Uporno tera svoju vodenicu: Ovaj horoskopski znak nervira sve oko sebe pametovanjem!

Lepo je kada neko uz piće podeli neku mudrost, ali pravo je mučenje sedeti sa ovim znakom Zodijaka jer ne prestaje da pametuje

Zanimljivosti 21.11.2018. - 14:36h Autor: Stil/Index.hr
Foto: Profimedia

Pametovanje predstavlja potrebu nekog da nam objasni odakle stižu svi naši problemi, a to niko ne voli. Ali, jedan horoskopski znak kao da uživa da soli pamet drugima.

 

Reč je o Strelcu. Ovaj znak Zodijaka nema pojma koliko iritira druge dok se trudi da budu najpametnija osoba u prostoriji, što je više-manje svo vreme, piše Danny Larkin u svojoj astro kolumni za Broadly.

 

Kad postane entuzijastičan oko nečega, neće prestati da priča o tome, čak i ako mu pristojno signalizirate da je sad već dosta.

 

Strelci su uvereni da vam mogu preokrenuti život, samo kad biste im posvetili pažnju i poslušali njihove savete. Čak i ako ste vi pročitali knjigu o kojoj vam pričaju, to ih neće zaustaviti da pričaju o njoj. Neće vas ni pitati jeste li je možda čitali.

 

Žena Strelac: Ona je šarmantna, zabavna, vedra!

foto: Shutterstock

Strelac je optimističan u pogrešnim trenucima, a prijatelje izluđuje svojim traženjem pozitive u svemu. Svaki neugodni događaj za njih je lekcija, a priče o tome da sami privlačimo nesreću njihovim prijateljima se čini kao okrivljavanje žrtve.

 

Nemojte se začuditi ako vam Strelac kaže da ste sami krivi jer vas neko maltretira, te da bi trebalo da se okrenute pozitivnom razmišljanju.

 

Ako ne zatražite savet od njih, uvrediće se, a još će se više uvrediti kad im kažete da je to zato što se drže iznad svih.

 

Nisu u stanju da se ponašaju diplomatski, uvereni su da je njihov zadatak ispraviti sve krive drine. Pametovanje drugima oko toga šta treba da urade njima se čini primerenim, dok osobe oko njih traže empatiju, a ne stav "Znam kako rešiti sve tvoje probleme, a ti ne znaš".

 

Kad je reč o poslu, šefovima zameraju da nemaju pravu filozofiju vođstva, dok šefovi njima zameraju što se nameću na poslovnim sastancima s temama koje nemaju apsolutno nikakve veze s poslom, uzimaju odmore tokom najnapornijih nedelja u godini i pametuju kolegama oko svake greške.

 

ljubavi teško prihvatju da su u vezi s običnim ljudskim bićem. Insistiraju na istim razgovorima u kojima ističu sve nesavršenosti svog partnera, ali podivljaju kad im se istaknu njihove mane. Strelci bi trebalo da shvate da njihovim partnerima nakon teškog dana ne treba analiza i pametovanje, već zagrljaj i uteha.

 

Vatrena i temperamentna: Žena Strelac je verna do groba, ali ovo je nikada ne pitajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...