Astro prognoze

Dnevni horoskop za 22. oktobar: Ovan da se okane poroka!

Bik je dobrog zdravlja, Raku treba rekreacija, Devica uživa u ljubavi, Škorpija je okupirana poslom

Zanimljivosti
12:53h Autor:

OVAN

Verujete u sebe i svoje sposobnosti, nećete dopustiti da vam bilo ko pomuti planove koje ste napravili. Ukoliko se budete upustili u novu vezu, to sada neće biti pravi izbor za vas. Izbegavajte bilo kakav oblik poroka.

BIK

Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju na polju posla u narednom periodu. Odnos sa osobom rođenom u znaku Strelca ide jako dobrim tokom i zadovoljni ste situacijom koja vlada. Dobro zdravlje.

BLIZANCI

Ukoliko ste čekali na promene kada je u pitanju posao, konačno ćete uspeti da ih ostvarite. Pred vama je povoljan dan za nova dešavanja. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Posetite zubara.

RAK

Očekuje vas prilika da dođete do rešenja za probleme koji su vam stvarali probleme. Dopada vam se osoba koju često srećete. Potrebno vam je jako malo hrabrosti kako biste napravili prvi korak ka njoj. Prijaće vam rekreacija!

Mesečni horoskop za oktobar 2018: Pazite se mogućih konflikata!

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018foto: Shutterstock

LAV

Bićete zadovoljni razvojem situacije na polju posla. U narednom periodu vas očekuje mogućnost za veći napredak. Ukoliko ste imali neke probleme vezane za nepoverenje i ljubomoru, rešićete ih. Stvarajte zdravije navike.

DEVICA

Očekuje vas dan tokom kojeg nećete imati previše obaveza. Možete da očekujete prilično opuštenu situaciju. Ljubavna situacija je kod vas donosi priliku da uživate. Partner vam je posvećen. Zdravlje je sasvim solidno.

VAGA

Moguće je da nisu ispunjena očekivanja koja ste imali i da ste spremni da ozbiljnije razmislite o promeni posla. Voljena osoba ima potrebu da vam pokaže svoja osećanja ali i svoje brige. Problemi sa bubrezima su naglašeni.

ŠKORPIJA

Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti maksimalno okupirani poslom. Moguće je da nemate dovoljno vremena za voljenu osobu i da se zbog toga ne osećate dobro. Povećajte unos vitamina.

Obaraju s nogu već nakon prvog susreta: Pripadnice ovih horoskopskih znakova muškarce dovode do ludila!

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 22. oktobar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Nije preporučljivo da ulazite u konflikte na poslovnom planu. Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste zamislili. Pred vama je povoljna faza za početak veze. Mogući problemi sa srcem. Posetite lekara.

JARAC

Potrebno vam je mnogo vremena kako biste ostvarili zacrtane ciljeve. Važno je da ne gubite strpljenje i upornost. Dobro se osećate kada ste zajedno sa voljenom osobom i zadovoljni ste. Bolovi u stomaku i nadutost.

VODOLIJA

Odlično ste raspoloženi i spremni da priskočite u pomoć kolegama kojima je to potrebno. Nije vam lako da pokažete svoja osećanja jer imate utisak da vas partner neće na pravi način razumeti. Napetost u mišićima.

RIBE

Niste zadovoljni stanjem na poslovnom planu i želite da uvedete neke drastične promene u narednom periodu. Nastupilo je manje zahlađenje ali ćete sa voljenom osobom uspeti da porrešite probleme. Osetljivo grlo.

Zašto su važne 28, 56. i 84. godina života: Astrologija i prelomni trenuci!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs