Astro prognoza

Dnevni horoskop za 21. oktobar: Miran dan za Ovnove!

Rakovima treba više sna, opušten dan za Škorpije

Zanimljivosti
10:13h Autor:
Dnevni horoskop za 21. oktobar: Miran dan za Ovnove!
Dnevni horoskop za 21. oktobar, Foto: Adria Media TV

OVAN

Možete da očekujete veoma povoljan dan za pokretanje novog posla ili potpisivanje nekog ugovora. Očekuju vas manje emotivne razmirice sa voljenom osobom. Ako ste sami očekuje vas miran dan. Problemi sa stomakom.

BIK

Uspećete da ostvarite ono što ste isplanirali. Generalno vam raste samopouzdanje i na poslovnom polju delujete sve sigurnije. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja. Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Očekuje vas odličan dan za polje posla. Uspećete da ostvarite manji napredak i da se dokažete. Emotivni sklad je nastupio između vas i voljene osobe i srećni ste zbog toga. Ispunjeni ste lepim emocijama. Pazite na unos šećera.

RAK

Nije vam povoljan dan pa povedite računa o tome da na poslu ne dođe do nekih manjih grešaka sa vaše strane. Nova ljubav će vam doći onda kada se vi budete promenili. Potrebno vam je više sna kako bi vam i zdravlje bilo bolje.

Za nju ne postoje granice: Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stena!

Dnevni horoskop za 21. oktobar
Dnevni horoskop za 21. oktobarfoto: Shutterstock

LAV

Pokušajte da ne ulazite u rizične poslove. Nemojte da se bavite bilo kakvim spletkama i tračevima. Tajna veza bi mogla da vam okupira misli. Na neki način maštate o osobi koja je zauzeta. Problemi sa proširenim venama.

DEVICA

Stabilno stanje na polju posla je pred vama. Zadovoljni ste situacijom i ne planirate promene na ovom polju. Dopada vam se osoba koju ste upoznali u prijateljskom okruženju. Manji problemi sa nervozom su mogući.

VAGA

Možete da očekujete manje prepirke u poslovnom okruženju. Pogotovo sa saradnicima imate probleme i nerazumevanje. Moguće je da vlada distanca i razdor između vas i partnera. Problemi sa kičmom su naglašeni.

ŠKORPIJA

Pred vama je sasvim opušten dan u kom nećete biti zabrinuti za posao. Okolnosti u kojima se nalazite su povoljne i stabilne. Spremni ste za neku avanturu ili promene na ljubavnom planu. Možete da očekujete sasvim dobro stanje.

Kriju osećanja kao zmija noge: Sa ovim horoskopskim znakovima nikada nećete znati na čemu ste!

Dnevni horoskop za 21. oktobar
Dnevni horoskop za 21. oktobarfoto: Shutterstock

STRELAC

Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije i da zbog toga možete biti skloni nepromišljenim potezima. Upoznajete osobu koja vam veoma otvoreno pokazuje svoje interesovanje od samog početka. Osetljiva bešika.

JARAC

Imaćete manje probleme na poslovnom planu danas. Povedite računa o saradnicima u koje nemate poverenja. Partner se ponaša drugačije nego inače i pitate se zašto je to tako. Pazite na suvu kožu i moguće iritacije.

VODOLIJA

Intuitivno reagujete u kriznoj atmosferi i na taj način dolazite do pravilnih rešenja za poslovno polje. Možete da očekujete jako lepu komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da pravite planove za bebu. Zdravlje je dobro.

RIBE

Moguće je da ste danas posvećeni drugim stvarima ili porodičnim brigama i da vam posao nije na prvom mestu. Na jubavnom planu imate neke ideje koje ne mogu biti ostvarene. Izbegavajte alkohol kao i sve opijate.

Osvojite svakog muškarca: Ovo je put do njegovog srca po horoskopskim znacima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs