Astro prognoza

Dnevni horoskop za 15. oktobar: Težak dan za Ribe!

Ovnovi su veoma zaljubljeni, Blizanci razmišljaju o promeni radnog mesta, Vage se odlično snalaze

Zanimljivosti
14:33h Autor:

OVAN

Moguće je da ćete poželeti da napravite predah. Poslovi su vam se nagomilali i sada vam jednostavno treba vreme da se odmorite. Veoma ste zaljubljeni i uživate sa partnerom. Problemi sa glavoboljom.

BIK

Možete da očekujete miran dan na poslovnom polju. Veće obaveze ili preokrete sada nećete imati. Niste spremni da priznate svoja osećanja i i dalje ih skrivate. Moguće je da imate dileme. Cirkulacija vam je malo slabija.

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi neku nervozu na poslovnom planu. Moguće je da razmišljate o promeni radnog mesta. Postoje dve osobe ali ni sa jednom nemate iskrene emocije. Povišen pritisak vam stvara probleme.

RAK

Očekuju vas manje poslovne promene, koje bi mogle teško da vam padnu. Niste sada spremni za tako nešto. Ako ste slobodni, povoljan je dan za početak novog ljubavnog odnosa. Ukočenost vas prati tokom celog dana.

Za nju su godine stale: Mladolik izgled žene u ovom horoskopskom znaku fascinira sve!

foto: Shutterstock

LAV

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Sa kolegama imate dobar odnos. Flertujete i uživate u pažnji koju dobijate od suprotnog pola. Spremni ste za nove avanture i dešavanja. Problemi sa jetrom.

DEVICA

Možete da se nadate stabilnom stanju kada je u pitanju poslovno- finansijsko polje. Moguće je da krijete svoja osećanja i da vam je teško da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Na polju zdravlja nemate probleme.

VAGA

Povoljan je dan za bavljenje bilo kakvim javnim poslom. Takođe, snalazite se odlično i sa radom sa većim brojem ljudi. Možete da očekujete da će vam voljena osoba pokazati šta je zapravo brine. Prolazna malaksalost.

ŠKORPIJA

Danas ćete imati dosta obaveza koje će u velikoj meri okupirati i vaše slobodno vreme. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ljubav. Danas ste jednostavno pasivni na ovom planu. Povećajte unos vitamina.

Ponosni i neverovatno tvrdoglavi: Ovi horoskopski znakovi nikada neće priznati svoju grešku!

foto: Shutterstock

STRELAC

Ne biste trebali da imate bilo kakva opterećenja na poslovnom planu danas. Atmosfera je generalno opuštena. Ukoliko ste slobodni, poznanstvo sa novom osobom vam dolazi. Odlično stanje na polju zdravlja.

JARAC

Očekuje vas prilika za kraće putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite novu poslovnu saradnju. Dopada vam se osoba koja vam nije pokazala šta oseća. Za sada ste i sami suzdržani, čekate pravi trenutak. Problemi sa grlom.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za promenu posla ili za realizaciju planova koje ste imali na ovom polju. Tajno flertujete sa osobom koja na vas ima poseban uticaj. Možete da očekujete promene. Povedite računa o plućima.

RIBE

Pred vama je teži dan kada je u pitanju posao. Nećete moći da ostvarite sve ono što ste želeli. Očekuje vas napeta atmosfera sa voljenom osobom. Moguće je da postoje problemi među vama. Posetite lekara radi kontrole.

Najmističniji i najpametniji znakovi Zodijaka: Svako bi želeo da se nađe u njihovom društvu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs