teški znakovi

Ako im se zamerite, zažalićete: Ovih 5 horoskopskih znakova nikada ne praštaju i sve pamte!

Ovi horoskopski znaci su vrlo teškog karaktera i ako ih na neki način povredite, preko toga neće preći

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Oprostiti je teško, ali ne i nemoguće. Osim ako ne spadate u grupu ovih horoskopskih znakova koji to jednostavno ne mogu da urade.

Evo kojim horoskopskim znakovima nikako ne treba da se zamerate:

Jarac

Spada u grupu "teških" znakova s kojima se ne isplati upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinirani u svemu pa tako i u ljutnji stoga su sposobni da "precrtaju" osobu koja ih je povredila i istrajni su u tome.

Bik

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni te zbog toga imaju potrebu oprostiti sve, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da oproste osobama koje su im se zamerile, povredile ih ili na bilo koji način oštetile.

Ponosni i neverovatno tvrdoglavi: Ovi horoskopski znakovi nikada neće priznati svoju grešku!

foto: Shutterstock

Rak

Možda je teško zamisliti emotivne Rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s Bikovima i(li) Jarčevima, ali oni teško praštaju. Kada im uradiite nešto loše, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije pomenuta znaka. Staviće vam do znanja da ste povredili njihova osećanja i da to nikada neće zaboraviti.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka s razlogom se nazivaju "živom vatrom". Škorpija je jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulsivno i strastveno stoga nije pametno da ga ljutite. On nema običaj da oprašta i ako ga jednom izneverite, nikada vam više u potpunosti neće verovati.

Lav

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od Bika i Jarca zajedno, odgovor je – Lav. On očekuje poštovanje i ako ga ne dobiJa, neće vam oprostiti.

Vrline horoskopskih znakova: Ovan pun samopouzdanja, Lav daje i šakom i kapom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs