Astro prognoza

Dnevni horoskop za 3. oktobar: Bikovi treba da budu uporni!

Blizancima nedostaje energije, Lavovi su spremni za brak, Vodolije se bave finansijama

Zanimljivosti
13:50h Autor:
Dnevni horoskop za 3. oktobar: Bikovi treba da budu uporni!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Imate mnogo energije i dobro ste raspoloženi, pa poslovnim obavezama pristupate sasvim opušteno. Možete da očekujete romantičan dan sa osobom koju volite i koja vam je posvećena. U odličnoj ste formi!

BIK

Važno je da ne odustajete od posla koji ste započeli. Izgurajte svoje ciljeve do kraja, ostanite uporni i dosledni. U nekim trenucima niste sigurni da li imate dovoljno emocija prema partneru. Potrudite se da menjate ishranu.

BLIZANCI

Moguće je da vam nedostaje malo energije kako biste maksimalno mogli da se usmerite na posao. Počeli ste da razmišljate o prekidu veze sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi. Moguće su psihosomatske tegobe.

RAK

Biće vam potrebno malo više strpljenja kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve vezane za poslovno napredovanje. Moguće je da voljena osoba od vas očekuje konkretne korake. Preporuka je da posetite lekara.

Astro prognoza za oktobar 2018. godine: Horoskop za posao i novac!

foto: Shutterstock

LAV

Finansije vam mogu biti promenljive u narednom periodu pa ste zbog toga nezadovoljni i nemotivisani za posao. Vi ste spremni za brak i zajednički život ali ne znate šta partner misli. Problemi sa mokraćnim putevima.

DEVICA

Preporuka je da budete obazrivi na polju posla i finansija kako ne bi došlo do većih troškova ili gubitka. Situacija sa voljenom osobom nije idealna. Osećate unutrašnji nemir i nervozu. Prijale bi vam vežbe disanja ili joga.

VAGA

Moguće je da niste baš najbolje raspoloženi danas i da vam se jednostavno ne radi. Želite promene na ljubavnom planu i spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Manji problemi sa kukovima. Ukočenost vas prati.

ŠKORPIJA

Vaša nervoza se ne odražava na komunikaciju sa saradnicima i veoma lako možete da dođete do nekih problema. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa šarmantnom osobom. Mogući su problemi sa plućima.

Čime šarmiraju horoskopski znaci? Ovim izjavama će vas oboriti s nogu!

foto: Shutterstock

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete poboljšanje uslova i zarade. Ako ste sami, možete da očekujete da ćete upoznati veoma zanimljivu osobu za avanturu i romansu. Povedite računa o probavi.

JARAC

Pred vama su neka otežanja koja ćete morati da razrešite. Očekuje vas povoljna faza za raščišćavanje na ovom polju. Možete da očekujete kontakt sa osobom iz prošlosti do koje vam je stalo. Mogući su bolovi u grlu.

VODOLIJA

Očekuje vas faza u kojom ćete se dosta baviti pitanjem finansija, troškova, dugovanja i raspolaganja novcem. Nemojte da očekujete velike promene na ovom planu danas. Štitna žlezda vam je osetljiva.

RIBE

Današnji dan vam nije preterano povoljan pa možete da očekujete neke manje kočnice i komplikacije po pitanju posla. Želite pažnju od strane osobe koja vam se dopada ali niste sigurni kako. Glavobolja i umor.

Idealna mantra za vaš horoskopski znak: Naučite magičnu reč koja će vas momentalno opustiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs