Astro prognoze

Dnevni horoskop za 4. septembar: Devicu čekaju prelepe vesti!

Bik opušten, Rak preopterećen obavezama, Lav napreduje, Jarac krije osećanja, Vodolija okreće novi list

Zanimljivosti 03.09.2018. - 11:03h Autor: Kurir

OVAN

 

Ukoliko očekujete potpisivanje novog ugovora moguće je da će vam to biti odloženo za neki drugi dan. Dopada vam se osoba koja je povezana na neki način sa vašim bliskim okruženjem. Povedite računa o jetri i pankreasu.

Ne propustite! Dnevni horoskop za 5. septembar: Rak mora da pokaže hrabrost!

BIK


Moguće je da ćete danas biti opušteni i da vas problemi na poslovnom planu neće opterećivati. Primetili ste jednu šarmantnu osobu koja vam se dopala na prvi pogled. Uskoro ćete napraviti prvi korak. Osetljivost urinarnog trakta.


BLIZANCI


Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete veoma lako završiti svoje poslovne obaveze. Partner pokušava da vas nagovori da razgovarate o zajedničkoj budućnosti ali vi niste spremni za to. Problemi sa alergijama.


RAK


Tokom današnjeg dana možete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Koncentracija vam nije najbolja. Imate utisak da voljena osoba menja svoj stav o nekim pitanjima. Uskoro ćete ostvariti napredak. Pad imuniteta vam je naglašen.

 

Sudbinski astro par: Ova dva znaka moraju da budu zajedno - kad tad!

Dnevni horoskop za 4. septembar 2018
Dnevni horoskop za 4. septembar 2018foto: Shutterstock

LAV


Možete da očekujete srećne okolnosti pod kojima ćete uspeti da ostvarite manji poslovni napredak. Sledi vam zanimljivo poznanstvo koje veoma lako može da vodi do ozbiljne veze. Osetljiv kardiovaskularni sistem.


DEVICA


Povoljan je dan za rešavanje problema na poslovnom planu. Vi ćete danas biti nosioc lepih vesti. Osećate se jako dobro pored voljene osobe i zadovoljni ste. Emotivno ste ispunjeni. Osetljiv probavni trakt.


VAGA


Moguće je da imate potrebu da pokažete da se vaše mišljenje ne poklapa sa mišljenjem većine. Moguće je da partner sumnja u vas i da zbog toga imate probleme u vezi ili braku. U odličnoj ste formi! Zdravlje je dobro.


ŠKORPIJA


Imate utisak da ste napravili grešku kada je u pitanju neka poslovna odluka. Partner vam pruža maksimalnu podršku po svim pitanjima i možete sasvim da se oslonite na njega. Hronične tegobe vam se vraćaju.

 

Najveće zavodnice Zodijaka: Žene iz ova 3 horoskopska znaka su muškarcima neodoljive!

Dnevni horoskop za 4. septembar 2018
Dnevni horoskop za 4. septembar 2018foto: Shutterstock

STRELAC


Imaćete priliku da ostvarite stabilizaciju poslovne situacije. Generalno vas očekuje pozitivan dan. Spremni ste za nove avanture! Ozbiljna veza sada nije nešto čemu težite. Problemi sa cirkulacijom su mogući.


JARAC


Želite da napravite dugoročni plan ali vam to za sada ne ide od ruke. Neke stvari ne možete da predvidite. Moguće je da vam se dopada neka osoba koju poznajete već duže vreme, ali krijete osećanja. Problemi na nervnoj bazi.


VODOLIJA


Uspešno se prilagođavate okolnostima u poslovnom okruženju i lako učite trikove novog posla. Moguće je da ste rešili da okrenete novi list i da se posvetite traženju prave osobe za sebe. Povedite računa o višku kilograma.


RIBE


Očekuje vas prilika da napravite manji poslovni uspeh. Polje zarade je jako dobro prikazano. Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi ali ponekad vam izgleda kao da je to nemoguće. Dobro se osećate i nemate probleme.

 

Dolazi njihovo vreme: 3 horoskopska znaka kojima će jesen 2018. biti najbolja u životu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs