Astro prognoze

Dnevni horoskop za 29. avgust: Blizanci da se naoružaju strpljenjem!

Bik uživa na poslu, Lava čeka veoma loš dan, Devica umorna, Škorpija se opušta, Strelac nezadovoljan

Zanimljivosti
12:05h Autor:

OVAN

Moguće je da ćete imati manje komplikacije na poslovnom planu ali i da ćete uspeti da se izborite sa njima. Moguće je da se partner polako udaljava od vas iz nepoznatog razloga. Problemi zbog stresa su mogući.

Ne propustite Dnevni horoskop za 30. avgust: Bika očekuju problemi!

BIK

Imate priliku da ispravite probleme od ranije. Možete da očekujete generalno poboljšanje posla. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Ulazite u vezu kojom ćete biti srećni i zadovoljni. Moguće su smetnje sa sinusima.

BLIZANCI

Preporuka je da povedete računa o ponašanju u poslovnom okruženju kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu koja je trenutno pred važnim odlukama. Pazite na ishranu.

Dolazi njihovo vreme: 3 horoskopska znaka kojima će jesen 2018. biti najbolja u životu!

Dnevni horoskop za 29. avgust 2018
Dnevni horoskop za 29. avgust 2018foto: Shutterstock

RAK

Potrebno je da poradite na samopouzdanju kako biste u poslovnom okruženju bili bolje prihvaćeni. Planirate da uđete u vezu sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Sasvim dobro zdravlje.

LAV

Teško vam je da se organizujete na pravi način i lako pravite greške. Današnji dan vam jednostavno nije povoljan. Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Variranje krvnog pritiska je moguće.

DEVICA

Učinićete sve što je do vas kako bi se izvukli iz otežane situacije na poslu. Možete da očekujete pomoć u poslednjem trenu. Opustite se uz voljenu osobu i uživajte u nežnostima koje delite. Prolazan umor je moguć.

Horoskop za vladavinu Sunca u Devici: Detaljna predviđanja za ljubav, posao i zdravlje do 22. septembra!

Dnevni horoskop za 29. avgust 2018
Dnevni horoskop za 29. avgust 2018foto: Shutterstock

VAGA

Potrudite se da sve nesporazume u poslovnom okruženju rešite sasvim jasno kako ne bi bilo vežih problema. Ukoliko flertujete sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, očekuje vas veza. Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Nećete doći do ostvarenja poslovnih želja i ambicija tokom današnjeg dana. Sreća vam nije naklonjena. Deluje vam da situacija sa voljenom osobom može da se popravi vremenom. Povoljan je period za opuštanje.

STRELAC

Moguće su brojne komplikacije i neće vam biti lako da sve rešite u kratkom vremenskom roku. Moguće je da ste nezadovoljni i da razmišljate o prekidu veze koja je počela veoma da vas opterećuje. Glavobolja vas prati.

Ova 3 znaka uvek budu ostavljeni: Čak i kada probaju da ostave, ne ide im od ruke!

Dnevni horoskop za 29. avgust 2018
Dnevni horoskop za 29. avgust 2018foto: Profimedia

JARAC

Postavili ste sebi ciljeve do kojih trenutno ne možete da dođetet. Biće vam potrebno više vremena. Teško vam je da svoje emocije pokažete na pravi način jer je partner distanciran. Moguća je nesanica.

VODOLIJA

Oslanjate se na saradnike koji možda i nisu sasvim iskrenhi prema vama. Potrudite se da više verujete sebi. Možete da se nadate veoma mirnom danu i lepoj atmosferi sa osobom u koju ste zaljubljeni. Povećajte unos kalcijuma.

RIBE

Iskreno porazgovarajte sa nadređenima o vašim očekivanjima i zahtevima. Moguće je da je nastupila faza udaljavanja u vašoj vezi i da ste skloni paralelnom flertu sa strane. Prijala bi vam dijeta i vežbanje.

Vreme uzavrelih emocija i eruptivnih strasti: Saznajte šta vas očekuje u ljubavi do kraja septembra 2018. godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs