Astro prognoza

Dnevni horoskop za 6.8: Rakovima sledi povećanje plate! (VIDEO)

Device će konačno morati da povedu računa o ishrani

Zanimljivosti
09:14h Autor:
Dnevni horoskop za 6.8: Rakovima sledi povećanje plate! (VIDEO)
Foto: Adria Media TV

OVAN Možete da se nadate da ćete ostvariti sve ono što ste zamislili. Očekuje vas veoma povoljan dan za polje posla. Pokušavate da nađete osobu za ozbiljnu ljubavnu vezu. Kolena vam mogu biti osetljiva pa povedite računa o tome.

BIK Očekuje vas veliki broj obaveza. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete ali ćete ipak uspeti. Znate da u svakoj situaciji možete da se oslonite na svog partnera i srećni ste zbog toga. Dobro se osećate.

BLIZANCI Možete da očekujete priliku da se zaposlite ili da promenite radno mesto na bolje. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete lako ostvariti neko novo ljubavno poznanstvo. Hronični problemi vas prate na polju zdravlja.

RAK Možete da očekujete poboljšanje zarade kao i bolju atmosferu na poslu. Sada imate više elana i motivacije.Ukoliko su postojali neki problemi sa emotivnim partnerom, rešićete ih. Bez ikakvih problema kada je zdravlje u pitanju.

LAV Faktor sreće će vas poslužiti danas i pozitivan ishod vam dolazi. Pred vama je dan koji nosi mnogo dobre energije. Očekuje vas novo poznanstvo koje vodi do ozbiljne veze. Potrebna vam je fizička aktivnost.

DEVICA Polje privatnog posla se otvara na veoma dobar način kod vas, pa samim tim možete da očekujete i bolju zaradu. Smatrate da ste odabrali partnera sa kojim ćete graditi budućnost. Povedite računa o ishrani.

foto: Profimedia

VAGA Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i priliku da doživite nova, važna poslovna iskustva. Flertujete sa osobom koja vam se dopada i slobodni ste u kontaktu sa njom. Uskoro će doći do veze. Puni ste energije!

ŠKORPIJA

Konačno ste uspeli da ostvarite uspeh koji ste očekivali na poslovnom planu. Dolazi vam neki priliv novca. Očekuje vas povoljan dan za ljubavno polje. Moguće je da ćete uspeti da rešite nesuglasice. Vratni predeo je osetljiv.

STRELAC Vreme je da se suočite sa greškama koje ste pravili u prošlosti i da pokažete da ste spremni da ih konačno ispravite. Pitanje je da li ste vi spremni za neku novu ljubavnu priču. Mogući su problemi sa holesterolom.

JARAC Možete da očekujete veoma uspešan dan. Sa lakoćom završavate sve obaveze i možete da očekujete srećne okolnosti. Otvoreno pokazujete svoje interesovanje ka osobi koja vam se dopada. Umor vas prati.

VODOLIJA Sada imate priliku da promenite radno mesto. Ukoliko ste tako nešto imali u planu, bićete veoma zadovoljni. Možete da očekujete dva poznanstva i različite prilike za ljubavnu vezu. Problemi sa nesanicom su mogući.

RIBE Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa kolegama koji podržavaju vaše ideje maksimalno. Spremni ste za nova dešavanja i konačno se bacate u akciju zavođenja. Poradite na boljoj koncentraciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs