Jednostavno

Čudesna ruska tehnika: Evo kako da se oslobodite negativnosti!

Osetićete neverovatno olakšanje...

Zanimljivosti
11:32h Autor:
Foto: Shutterstock

Svetski poznati ruski naučnik Grigori Grabovoi, doktor fizike i matematičkih nauka, akademik, autor otkrića polja stvaralačke informacije i originalnih radova o predviđanju budućih događaja i upravljanja njima, razvio je brojne metode i tehnologije koncentracije svesti radi postizanja željenih rezultata.

 

Poznati su njegovi brojni nizovi koji se koriste za različite svrhe, a jedna od njegovih metoda bazira se na vizualizaciji i unošenju informacija u srebrnobelu sferu.

 

Da li želite što pre da se osloboditi neke negativne emocije koja vam je uzburkala telo i duh toliko da ne možete trezveno razmišljati ni donositi odluke, svakako probajte ovu Grabovoijevu metodu.

 

Zaštitite se od negativnih ljudi: Jedina stvar koju treba da uradite!

foto: Profimedia

Vizualizujte srebrnobelu sferu koja je sa svoje unutrašnje strane u potpunosti obložena ogledalima, kako lebdi na oko 40 cm ispred vas. Zatim obratite pažnju na to u kojem delu svog tela najsnažnije osećate negativnu emociju. Zamislite da je ta emocija poput klupka vune, izvucite nit tog "klupka" i počnite ga prebacivati u srebrnobelu sferu s ogledalima. Izvlačite tu nit i prebacujte u sferu dokle god u svom umu vidite da te niti još ima.

 

Ona može menjati boju, čvrstoću, strukturu. Tek kada vidite da je celo "klupko" u potpunosti prebačeno u sferu i nema ga više u vašem telu, emocija je uklonjena. Sada u sferu upišite srebrnobelim slovima sedam puta ovaj brojčani niz: 1888948.

 

Za kraj zamolite Univerzum da preuzme tu sferu i zamislite kako ona odlazi daleko u vis i zauvek nestaje...

 

Osetićete neverovatno olakšanje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...