Spremite se

Od 13. jula velike promene: Mlad Mesec donosi neverovatne preokrete svakom horoskopskom znaku!

Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt, iznenadno rešenje i harmoniju

Zanimljivosti
17:22h Autor:
Od 13. jula velike promene: Mlad Mesec donosi neverovatne preokrete svakom horoskopskom znaku!
Foto: Shutterstock

Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Raku očekuju nas 13. jula i doneće velike promene.

Aktivirana je opozicija sa Plutonom iz Jarca što može dati problem ženama, dok muškarci mogu da se ponašaju sterilno, despotski i da mrze žene.

Isplivaće zatrpane ljubomore, nezaboravljena nezadovoljstva i svađe koje su bile u prošlosti – sada će se ispoljiti i razrešiti.

Kako je Mesec preosetljiv u Raku, svi koji su imali neke svađe sada mogu da ih razreše, što bi naročito mogli da iskoriste Bikovi, Škorpije, Device i Ribe.

Ovnovi, Jarčevi, Vage i Rakovi su spremni za rasprave i borbu jer im mirno razrešenje ne polazi za rukom. Mnogi će se osećati kao da se nalaze u nekoj drugoj dimenziji. A ovo sada je samo nagoveštaj za pun Mesec i totalno pomračenje Meseca u Vodoliji koje se dešava 27. jula.

Pazite šta pokrećete na ovaj mlad Mesec, jer uticaj nekih stvari može se osećati narednih šest meseci, pa čak i godinu dana. Olakšanje ovog pomračenja će pojedinim znacima priuštiti dobar aspekt Venere iz Device i Urana iz Bika što u nesporazumu može priuštiti iznenadno rešenje i harmoniju.

Venera će biti u harmoničnom aspektu sa Saturnom iz Jarca pa baš ovih dana pojedini parovi mogu da stupe u bračnu zajednicu ili da se vere, stupe u ozbiljnu vezu. Šta mogu da očekuju pojedinačni znaci?

Ovan

Kod vas se mogu javiti nagoni za prisilno ponašanje pa bi bilo dobro da obratite pažnju kako se ophodite prema drugim ljudima. Pojedini Ovnovi mogu biti okupirani svojom porodicom, pa čak i da se spremaju za odlazak na odmor što ih u potpunosti ispunjava.

Najpreciznije karte predviđaju za jul: Lav pun para, Vage potpuno isceđene, a Ovnu svega preko glave!

foto: Shutterstock

Bik

Mnogi Bikovi mogu doživeti promene u ljubavi. Sada je naglašena sposobnost ubeđivanja pa možete imati uspeha u finansijskom i poslovnom polju. Vi niste znak koji voli promene, ali ipak neki ozbiljan razgovor može da ih donese. Bilo da li ih vi pokrećete ili neko drugi, shvatate, bez obzira na ishod, da vi pobeđujete i da ste na dobitku.

Blizanci

Možda vaša finansijska razmišljanja nisu bila realna, ali ipak dobijate veću svotu novca iako vam nije neophodan. Moguće da planirate da platite neki veći račun ili da sklopite dobar posao. Pojedini Blizanci mogu imati i neke neplanirane izdatke koji mogu da se pokažu dobri na duži rok.

Rak

Za vas je ovo vrlo važan period, jer se dešava u vašem znaku i možete da se opustite i prepustite emocijama koje mogu da vam potraju duži period i da uživate. Sada nije bitno šta će drugi misliti ili reći jer ste u srećnom periodu gde možete pokrenuti nešto novo u svom životu.

Lav

Mnoga pitanja za koje nemate odgovor mogu sada da vam se motaju u glavi. Pojedini Lavovi mogu dobiti neku vest iz inostranstva ili uplatu novca u stranoj banci. Sve tajne koje su čuvane baš sada mogu spontano da se otkriju. Mogu se dešavati i neke brige vezane za porodicu i intimni život.

Mesečni horoskop za jul 2018: Jedan znak očekuje uspeh baš u svemu!

foto: Shutterstock

Devica

Vi možete da napredujete jer imate podršku Plutona koji vas čini jakim i daje vam moć kontrole u bilo kojoj situaciji. Moguće je da zbog Meseca krenete da se preispitujete oko partnera, posebno kada neke istine isplivaju pa ćete se pitati da li vas voli.

Vaga

Sada se ne preporučuje da pokrećete silno ponašanje. Sve se dešava u vašoj porodici i sa decom pa možete misliti da nešto niste dobro uradili kada je vaspitanje u pitanju ili da se kažnjavate i kritikujete da niste dovoljno dobri. Možete sada slobodno reći šta mislite i ne prezajte za svoj ugled.

Škorpija

Ovaj Mesec će biti harmoničan prema vama pa možete sve, jer vam je srce puno i spremno za putovanje, odmor i lepa dešavanja. Pojedine Škorpije mogu da se osećaju jadno, pakosno i da imaju problema sa drugim ljudima pa se morate izboriti sa time da prihvatite i tuđa mišljenja. Izbegavajte tvrdoglavost i da smatrate samo vaše stavove ispravnim.

Strelac

Sada je potrebno neke stvari ostaviti u prošlosti i ne raspravljati o njima više. Na psihološkom nivou može se desiti ranjivost i osetljivost. Emocije mogu biti upletene u nešto što vi jednostavno niste u stanju da razrešite. Bilo bi dobro da nekoga angažujete ko nije emotivno uključen u tu oblast, bila to kupovina, prodaja, pregovaranja i rasprave iz prošlosti.

Magija tokom jula: Mesečeve mene ispunjavaju želje! Obratite pažnju na ove datume, među njima je i Petrovdan!

foto: Profimedia

Jarac

Nije dobro sada da pokrećete nešto na silu već se prepustite tamo gde vam se otvara mogućnost da uživate. Pomračenje nema veći uticaj na vas ali zato ima Pluton koji stalno kopa po dubinama i prošlosti pa vam budućnost može biti problem jer nikako da izađete iz prošlosti. Opustite se i uživajte.

Vodolija

Kod vas se može desiti silovito ponašanje, inat, ozlojeđenost i problem sa drugim ljudima. Pojavom nesigurnosti može doći i to problema po pitanju komunikacije u vezi poslovima, pa čak i strahovi za budućnost. Pad energije treba prekinuti vežbanjem.

Ribe

Dok će mlad Mesec pozitivno uticati na vas, pomračenje Sunca nema bitniji uticaj. Naglašen je uspeh vaše dece, partnera i vaš vlastiti. Velika sreća i zadovoljstvo može sada biti prisutna kod vas ili kod vaših najmilijih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs