Da li ste među njima?

Misle da se ceo svet vrti oko njih: Ovi horoskopski znakovi su puni sebe!

Kad nešto želi, Ovan će to i da dobije, bez obzira na to koliko će prijatelja izgubiti putem

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Sigurno znate one ljude koji misle da se svet vrti oko i zbog njih. Velike su šanse da pripadaju nekom od ovih horoskopskih znakova:

 

Ovan

 

Kad nešto želi, Ovan će to i da dobije, bez obzira na to koliko će prijatelja izgubiti putem. Pripadnici ovog znaka razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je pozadinska buka koju će brzopotezno utišati.

 

Horoskop za posao i novac tokom jula: Evo kom znaku stižu pare i uspeh a ko će se hvatati za glavu!

foto: Shutterstock

Bik

 

Bikovi problemi su najveći, najvažniji i nešto o čemu će se uvek pričati u društvu. Ako neko drugi ima probleme, Bik će ga brzo staviti na svoje mesto i objasniti da su ti problemi sasvim nebitni. Kompromis ovom znaku nije na listi stvari koje čini, jer misli da za njega jednostavno nema potrebe.

 

Lav

 

Pripadnici ovog znaka misle da su najbolji u svemu što rade, a ta im crta daje dozu bahatosti kakva se retko viđa kod drugih znakova. Lavovima je uvek potrebna dodatna pažnja, a ako je ne dobiju, odbaciće vas zbog nekoga ko će im je dati.

 

Jarac

 

Jarac je toliko zaljubljen u sebe da sve što radi smatra jedino ispravnim. Ako na trenutak pomisli da možda nije u pravu, brzo će sve složiti na način koji će potvrditi da su svi oko njega pogrešili.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...