Astro predviđanja

Jul 2018, mesečni horoskop za Ribe: Fokusirajte se na karijeru!

Moguće je jedno lepo putovanje u inostranstvo

Zanimljivosti
Autor:
Jul 2018, mesečni horoskop za Ribe: Fokusirajte se na karijeru!
Foto: Shutterstock

Ribama će poslovne ambicije i dobrobit porodice biti podjednako važni tokom ovog meseca. Takođe, Ribe će morati da se pozabave svojim emocionalnim životom. Potrebe drugih stavićete ispred svojih. Potrebno je da se usresredite na svoju karijeru i profesionalni razvoj. Isplanirajte neko putovanje u inostranstvo. Posao: Na radnom mestu će biti burno i teško ćete obavljati posao. Situacija će se poboljšavati kako mesec bude odmicao.

Novac: Novčani dobitak je na dnevnom redu ovog meseca. Zarada će zavisiti od vaših društvenih kontakata, a zaradićete i ukoliko rizikujete i upotrebite svoju genijalnost. Investiranje u druge će takođe biti dobar metod zarade nako 22. jula.

Ljubav: Veza vam brzo napreduje, iako će biti povremenih svađa između vas i vašeg partnera, sve će se rešiti mirno. Slobodne Ribe će pronaći partnera na društvenim događajima, poslu ili dok budu bili kod lekara. Veliku ulogu u pronalaženju parntnera imaće vaši članovi porodice. Možete da planirate trudnoću.

Zdravlje: Zdravlje će biti odlično do 23. jula, a može se još poboljšati zbog dobrih emocija, zdrave ishrane i fizičke aktivnosti.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs