Svaka joj čast

Stidljiva devojčica izašla na binu: U sekundi postala potpuni hit na internetu! (VIDEO)

Čim je zapevala, sudije su je gledale u čudu

Zanimljivosti
18:41h Autor:
Stidljiva devojčica izašla na binu: U sekundi postala potpuni hit na internetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / America's Got Talent

13-godišnjakinja iz Velike Britanije ušla je u osminu finala američkog Supertalenta, nakon što je za svoj nastup dobila zlatno dugme na audiciji.

Kortni Hadvin dobila je stajaće ovacije od sve četiri sudije za svoje izvođenje pesme "Hard to Handle" Otisa Redinga u utorak uveče.

Svi se pitali šta će 4 bake na takmičenju talenata: Publika i žiri u šoku gledali njihov nastup! (VIDEO)

Tinejdžerki takmičenja talenata nisu strana. Naime, pre nekoliko meseci za dlaku joj je pobegla pobeda na britanskom šou "The Voice Kids". Njen deda opisuje je kao "bolno sramežljivu", a to je bilo vidljivo i kada je zakoračila na binu. Ali čim je počela muzika sve se promenilo, a transformacija je sudije ostavila u blagom šoku.

"Bila si tako stidljiva kad si izašla. Tada si počela da pevaš i bila si kao lavica. Mislim, zaista neverovatno", rekao je Sajmon Kauel. Ali drugi član žirija ju je zlatnim dugmetom lansirao u osminu finala. Komičar i glumac Hauvi Mendel bio je toliko zapanjen njenim izvođenjem da ju je uporedio s Dženis Džoplin.

"Ti nisi iz ove ere. Ti si iz potpuno druge ere", rekao je.

Svaki sudija zlatnu tipku može da koristi samo jednom tokom audicije, zato je jasno koliko ga je tinejdžerka oduševila. Kortni se na bini pridružio otac, koji ju je zagrlio dok je brisala suze. Mendel i Tajra Benks kasnije su joj se pridružili, a Tajra je snimak podelila i na svojoj Fejsbuk stranici, gde je do sada prikupila preko 61 milion pregleda.

Deka izveo baku na plesni podijum: A onda su napravili pravi spektakl! (VIDEO)

"Nikad ne potcenjujte tihu osobu u sobi. Pogledajte zašto je Hauvi Mendel Kortni Hadvin nazvao sledećom Dženis Džoplin", napisala je.

13-godišnjakinja će sada nastupiti pred sudijama u emisijama uživo, gde će i publika igrati ulogu u takmičenju za nagradu od milion dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs