Dolaze promene

Večeras stiže Cvetni mesec: Svakom od horoskopskih znakova donosi nešto posebno!

Pun mesec je sada u znaku Strelca, a evo šta vam to donosi

Zanimljivosti
21:53h Autor:
Večeras stiže Cvetni mesec: Svakom od horoskopskih znakova donosi nešto posebno!
Foto: Profimedia

Ovaj Mesec se naziva još i Cvetni jer se dešava u momentu kada sve cveta i buja, a ovaj nas kao i svi prethodni uči na ovim stvarima, vraća u ravnotežu i vodi nas na put kroz naš um na mesta gde nikad nismo bili.

Znak Strelca je poznat po transformaciji, učenju i stvaranju i smatra se jednim od najkreativnijih znakova Zodijaka. Cvetni Mesec simboliše ljude i ukazuje na to da je vreme da procvetamo i da izvučemo svu energiju iz njega. Svakom od horoskopskih znakova donosi nešto posebno, a evo šta nas sada očekuje.

Ovan

Energija ovog Meseca pomoći će vam da završite neki projekat na kome ste radili već duže vreme, a u isto vreme će u vama probuditi i želju da otputujete negde i iskusite nove stvari. Možda će to biti putovanje u poslednjem minutu. Ovo je pogodan period za intimnost i lični razvoj.

Bik

Vama predstoje finansijske poteškoće. Postaćete svesni nekih emocija i energija će vam pomoći da donesete prave odluke. Napeta situacija očekuje vas kada su romantične veze u pitanju, ali i emotivne i seksualne pa je sada vreme da se potrudite oko nekog novog. Ostavite prošlost iza sebe.

Blizanci

U poslednjim danima maja nema znaka koji uživa više od vas. Možda ćete se osećati kao pomereni iz temelja, a moraćete da napravite i neke promene. Mesec će da obasja vaše emocije i moraćete malo i da slušate druge.

Drevni horoskop Maja otkriva vašu sudbinu: Evo na koga se lepi novac, a ko će ostvariti duboku i srećnu starost!

foto: Shutterstock

Rak

Pun Mesec će da vam skrene pažnju na to kako se brinete o sebi kao podsetnik da ste pod velikim stresom i sa mnogo obaveza. Intuicija će vam biti pojačana, a vreme je i da promenite neke loše navike.

Lav

Ovo je odlično vreme za vas da se promenite i fokusirate na važne ciljeve. Strelac budi u vama kreativnost, plodnost, romansu i zabavu. Možda ćete uleteti u neku dramu, ali ćete se dobro snaći.

Devica

Dobra energija će vas pratiti ovih dana i osećaćete se motivisano, inspirisano i kreativno. Ovo je idealno vreme za kreativnost. Vreme je da se posvetite porodici i mogućim problemima. Sve što ste izbegavali sada vam dolazi na naplatu. Odličan je period za posao.

Vaga

Poslednjih dana ovog meseca poboljšaće se vaša slika o vama, više pažnje usmerićete na duhovne vrednosti i brigu o vama. Idealno je vreme da radite na ličnim projektima, finansijama i poslu.

Magija brojeva: Zamislite 3 cifre i otkrijte koliko ljubavi, novca i uspeha vam je predodređeno u životu!

foto: Shutterstock

Škorpija

Ako se osećate previše emotivno, vreme je da ta osećanja i pokažete. Ovaj Pun Mesec učiniće vam mnogo lakšim razgovor o emocijama. Bićete motivisani da tražite šta zaslužujete, bilo da je u pitanju posao ili veza. Imaćete više energije za neke nove projekte.

Strelac

Bićete intuitivniji i emotivniji nego inače. Vreme je da pričate o tome šta želite i šta vam treba u svakom odnosu. Vreme je da napravite kompromis sa partnerom i porodicom. Romantične veze biće dramatične tokom ovog Punog Meseca. Spremite se za nešto veliko.

Jarac

Bićete veoma zauzeti. Ovaj Mesec je odličan za kreativnost i komunikaciju. Potiskivaćete emocije zbog čega ćete se osećati iscrpljeno, pa dajte sebi vremena da pokažete ta osećanja. Nađite balans između posla i vašeg slobodnog vremena.

Mesečni horoskop za jun 2018: Strelca čekaju sjajne promene, Raka uspeh na svim poljima!

foto: Shutterstock

Vodolija

Osećate se emotivnije i pažljivije, posebno kada su u pitanju lične veze. Ovo će vam vezu učiniti dramatičnijom nego obično. Imaćete pred sobom i nove projekte i početke, pa je vreme da se fokusirate na ciljeve vezane za budućnost.

Ribe

Ovo je odličan period za komunikaciju, a bićete i više opterećeni poslom jer će se dešavati dosta lepih i ružnih stvari. Dok ćete se fokusirati na posao, bićete i fokusirani na porodicu i dom. Svesni ste vaših osećanja i želite da razgovarate o tome bilo kome ko želi da sluša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs