Astro prognoze

Jun 2018, mesečni horoskop za Blizance: Vreme je za velike odluke!

Kad konačno rešite velika pitanja, može da počne zabava - čeka vas mnogo putovanja i izlazaka

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Posao: Mnogi Blizanci će u ovom mesecu slaviti svoj rođendan, što će im doneti dobru energiju i dobro raspoloženje. To će osobama rođenim u ovom znaku odlično poslužiti da se malo zabave i da pobegnu od obaveza kojih je u prethodnom periodu bilo preko glave.


Horoskop Blizancima poručuje da je jun 2018. godine mesec u kom slobodno mogu da budu malo manje strogi prema sebi, kada je vreme da pauziraju od brojnih obaveza i projekata koje su sebi stavili na grbaču, i da moraju malo da misle i na sebe.

 

Idealno bi bilo kada biste uspeli da otputujete. Takođe, i za vas je vreme da izađete iz komfor-zone i da krenete da funkcionišete izvan standardnog kalupa. Prijaće vam i imaćete osećaj da konačno dišete punim plućima. Jun je takođe idealno vreme da upišete neki kurs koji ste oduvek želeli i da ovladate novim veštinama.


Ljubav: Slobodno vreme kojeg ćete konačno imati više nego inače će vas naterati da se zamislite nad pojedinim sopstvenim postupcima, i da uvidite u čemu ste grešili u odnosu sa drugim ljudima.

 

Kada su ljubavne veze u pitanju, jun bi mogao da bude prekretnica za one koji razmišljaju o sledećem koraku, ali i za one koji su nezadovoljni u odnosu sa partnerom, što će u ovom slučaju verovatno značiti raskid. Slobodni Blizanci ne treba da ulaze u ozbiljne veze, jun je mesec za zabavu, putovanja i izlaske.

 

Zdravlje: Tokom juna ne morate da brinete za zdravstvene probleme.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...