Prvi put od 1942. godine

Uran danas ulazi u kuću Bika i pravi potpuni haos: Pogledajte kako će uticati na vaš znak!

Nakon punih 75 godina, Uran se opet vraća u znak Bika. Bez obzira na vaš znak, potrebno je da se držite promena koje su pred vama

Zanimljivosti 14.05.2018. - 20:43h Autor: telegraf.rs
Foto: Shutterstock

Uran u Biku donosi promene u nekim sferama koje su sastavni deo našeg života. Kako znak Bika predstavlja samu planetu Zemlju, tlo i zemljinu koru, pred nama je period koji može doneti zemljotrese i stvarne tektonske promene koje mogu znatno uticati na neke delove zemljine kugle. S obzirom da je i naš slavni naučnik Nikola Tesla imao Urana u Biku, period pred nama može doneti neka revolucionarna rešenja i pronalske vezane za korišćenje prirodnih resursa za proizvodnju električne energije.

 

Znak Bika u astrologiji opisuje i teritoriju zbog čega možemo da očekujemo ratove zbog teritorija, prirodnih resursa ali i zbog novca, jer je sve ono što je materijalno obeleženo je znakom Bika.

 

Da bi shvatili važnost ovog tranzita treba istaći da je znak Bika veoma stabilan znak. U emotivnim odnosima opisuje stabilnu bračnu zajednicu koja je najmanje podložna promenama, prekidima i razvodima, ali ulaskom Urana u znak Bika, sve to će biti promenjeno, a oni koji su nam delovali najsigurnije i najstabilnije neće to više biti. To bukvalno donosi promene iz korena u svim slojevima društva, a i najsigurniji brakovi biće uzdrmani do temelja. Ujedno, sve vrste sigurnosti koje leže u novcu i materijalnom, biće narušene i podložne promenama.

 

Ipak, zlato (Lav), srebro (Rak) i dijamanti (Jarac) biće pošteđeni, zbog čega se možete uzdati u njihovu stabilnost. Znak Bika predstavlja finansijski sektor, novac i banke. A Uran u Biku praviće opoziciju na znak Škorpije - znak kojim je opisana berza što govori da je u narednom periodu sve moguće, od pada berzi, velikih oscilacija na berzama, do propadanja nekih banaka, rađanje novih, ali i propadanje nekih valuta i ujedno stvaranje novih. Takođe, Uran (noviteti) u Biku mogu doneti neke nove načine plaćanja, a elektronski novac će odneti primat u odnosu na tradicionalna sredstva plaćanja.

 

Znakom Bika opisana je poljoprivreda i prehrambena industrija, a tranzitom Urana kroz ovaj znak možemo da očekujemo nove tehnologije koje će pospešiti i ubrzati poljoprivrednu proizvodnju. Naravno, to ne mora da znači da će novi proizvodi biti zdravi. Čak suprotno. GMO hrana preuzeće primat u odnosu na sve ostale. Svi žele da obezbede što bolju i bržu zaradu, a takav način proizvodnje biće mnogo sigurniji od neprestanog gledanja u nebo i čitanja vremenske prognoze.

 

Ali, ne mora da bude sve tako loše. Novi proizvodi, nove sorte, kalemi i inovacije na polju poljoprivrede su realnost koja nas očekuje. Uz to, tehnologija i mehanizacija koja omogućava veću produktivnost i bolji rod, je ono što može obeležiti narednih par godina.

 

Na globalnom planu ovo je period kada će teritorije biti jako važne zbog čega se mogu voditi separatistički ratovi. Građani određenih pokrajina ili regiona se mogu zalagati za otcepljenje što će doneti razna previranja na svetskoj političkoj sceni.

 

I na kraju, treba spomenuti da je zadnji put Uran bio u znaku Bika u periodu od aprila 1935. do maja 1942. godine a ovaj period je obeležilo jačanje nacizma u Nemačkoj i sproveđenje ograničavajućih mera protiv Jevreja (Bik). I sam Drugi svetski rat je počeo sa tranzitom Urana u znaku Bika.

Sam ulazak Urana u znak Bika počeće sa jako lošim aspektima koji će još više uticati da ovaj tranzit pokaže svoje loše osobine. Ceo događaj pratiće kvadrant između Urana na nultom stepenu Bika i Marsa na nultom stepenu Vodolije. Egzaktan kvadrant sugeriše na nemile i nepredviđene događaje koji lako mogu da se otrgnu kontroli. Svaka akcija će biti agresivna i nepromišljena. Takođe, baš tog dana kada ovaj tranzit započinje, Mesec i Sunce će biti na Algolu (fiksna nekretnica, po karakteru veoma zla i pokvarena).

 

1. Ovan (21. mart - 2. april)

 

Očekujte promene u vašim finansijama. Došlo je do prekida i finansijsko oslobađanje je moguće. Pratite svoj jedinstveni genije prilikom zarađivanja novca. Preporučuju se digitalni poduhvati.

 

2. Bik (21. april - 21. maj)

 

Vaš ceo život je za promenu. Sa Uranom u vašem znaku, to je neizbežno, zato pogledajte gde je najpotrebnije i menjajte se. Radite stvari na svoj način koliko god da možete.

 

3. Blizanci (22. maj- 22. jun)

 

Promena dolazi u vašem duhovnom životu. Nemate duhovnu kost u svom telu? To bi sada moglo da se promeni. Očekujte evoluciju, probudićete se iz dugog sna.

 

4. Rak (23. jun - 23. jul)

 

Vaši društveni krugovi će se masovno promeniti. Očekujte i više prijatelja na društvenim mrežama. Osigurajte da vaši lični i profesionalni ciljevi podstiču nezavisnost.

 

5. Lav (24. jul - 23. avgust)

 

Sve velike, nepredvidive promene će se odnositi na posao. Za neke Lavove, sledi potpuna promena karijere. Sada možete da dobijete posao kakav vaša duša želi. Vaše ambicije se razvijaju.

 

6. Devica (24. avgust - 23. septembar)

 

Predviđeni su neočekivani i dugotrajni izleti u prirodi, a i velike promene u vašoj životnoj filozofiji. Dozvolite sebi da iskusite nove kulture. Promenite svoju filozofsku rutinu.

7. Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

 

Budite otvoreni za nove i uzbudljive događaje u vašem seksualnom životu. Probajte nešto drugačije sa svojom voljenom osobom, ili pronađite novu osobu! Saznajte ko ste zaista. Tražite finansijski uspeh u digitalnom biznisu.

 

8. Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

 

Uran će najviše uticati na vaš ljubavni život, tako da su vam predviđene velike promene u najmanje jednom vrlo važnom odnosu. Budite pravi u svim vašim odnosima. Najviše od svega, pokušajte da živite i pustite druge da živite.

 

9. Strelac (23. novembar -21. decembar)

 

Očekujte promene u vašim svakodnevnim aktivnosima, a to je ono što vam treba i što već godinama priželjkujete. Budite svoji u poslu koji radite i dajte svom blagostanju podsticaj.

 

10. Jarac (Decembar 22-Jan 20)

 

Promene u vašem živvotu se odnose na ljubav, kreativnost i decu. Ako ste umetnicki tip, dajte sebi slobodu. Biće velikih preokreta i lepih događaja u vašem ljubavnom životu.

 

11. Vodolija (21. januar - 19. februar)

 

Očekujute promene kod kuće i u porodičnim stvarima. Ako želite veliku promenu života, ona je sada moguća. Učinite svoj dom simbolom onoga što ste vi. Moguće su neočekivane selidbe.

 

12. Ribe (20. februar - 20. mart)

 

Velike promene dolaze u načinu na koji mislite i na koji se izražavate. Iznenada imate hrabrost da budete sami! Držite otvoren um i vaše ideje će se razvijati. Dozvolite sebi da razmišljate na drugačiji način.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...