obavezno pročitajte

Lako se uče i to besplatno: Zaposlićete se za čas ako ovladate ovim veštinama!

Razvijanje profesionalnih znanja i veština jako je važno ako ste u potrazi za novim poslom. Svaki poslodavac daće vam prednost pred drugim kandidatima ukoliko posedujete ova znanja.

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Nemojte da vas u stiecanju novih znanja spreče razni izgovori. Potražite onlajn kurseve koji obično nisu skupi i savladajte dobro ovih nekoliko korisnih i važnih veština kako biste ih mogli ubaciti u svoj CV.

 

1. Excel

 

Microsoft Excel prepun je korisnih alata za koje verovatno niste ni znali da postoje. Postoje onlajn kursevi koji će vam pomoći da pristupite problemu i rešite ga pomoću Excela.

 

2. Email marketing

 

Email nije mrtav. Naprotiv, kako pokazuju uspešni primeri newslettera, email je delotvoran kanal komunikacije sa vašim pratiocima i klijentima, pod uslovom da ga koristite na ispravan način. Naučite kako koristiti jednu od najpopularnijih platformi, MailChimp.

3. Google Analytics

 

Za poslodavce koji imaju snažno online poslovanje korišćenje Google Analytics-a je neizbežno. Ovaj servis omogućava im da analiziraju posetioce prateći njihove aktivnosti i mnogo više od toga. Dobro savladajte Google Analytics i bićete sposobni da pružate vrlo korisne savete bilo kom poslodavcu koji posluje online.

 

4. Javni nastup i veštine prezentacije

 

Kako predstavljate ono što radite jednako je važno kao i ono što radite. Savladajte komunikacione veštine i naučite kako u potpunosti iskoristiti sve što vam pruža PowerPoint i Keynote.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...