Imaju problema sa čuvanjem novca

Ovi horoskopski znakovi ne znaju sa novcem: Brže potroše pare nego što ih zarade!

Ribe će dati i poslednji dinar beskućniku ili nekome za koga smatraju da im novac treba više nego njima samima, pa makar to značilo da će par dana ići na posao bez prebijene pare. Vagama novac neće kupit sreću, ali je itekako dobar početak.

Zanimljivosti
21:17h Autor:
Ovi horoskopski znakovi ne znaju sa novcem: Brže potroše pare nego što ih zarade!
Foto: Profimedia

1. Strelac

Strelčevi jako puno rade, pa im nije teško da zarade novac, ali imaju problem sa čuvanjem novca. Ako požele da odu na avanturu ili na neki izlet, ni ne pitaju za cenu ili troškove, oni će to učiniti. Stanje na računu uvek pokušavaju mentalno da prate, ali neretko se (neprijatno) iznenade kad vide koliko su stvarno potrošili.

Nikad ne razmišljaju o dugovima, ceni vođenja računa, mesečnim troškovima i svaki put ih ponovo računi i dugovi ulove nespremne. Oni su odavno izabrali - radije će imati bezbroj avantura, nego veliki bankovni račun.

2. Ribe

Ribe će dati i poslednji dinar beskućniku ili nekome za koga smatraju da im novac treba više nego njima samima, pa makar to značilo da će par dana ići na posao bez prebijene pare. Pripadnici ovog znaka su jako nesebični i na prvom mestu su im uvek drugi ljudi. Oni će uvek donirati humanitarnom udruženju, beskućnicima, skloništu za životinje ili platiti izlet i tuđem detetu u vrtiću jer zna da ti roditelji to ne mogu da priušte.

Vole da imaju novac jer ih najviše veseli da planiraju kome će koliko pokloniti i kako s njima mogu da pomognu svojoj okolini. Nakon što su poklonili svima kojima treba, ako Ribama ostane koji dinar viška najverovatnije će uložiti u knjige o umetnosti, muzici ili će otići na mesto koje ih inspiriše.

Mesečni horoskop za maj 2018: Jarcu je sve kao med i mleko, Raku strastven mesec pun rizika!

foto: Shutterstock

3. Vodolija

Vodolije ne mogu da odole novoj tehnologiji. Oni su u onoj grupi ljudi koja celu noć čeka u redu ispred prodavnice kako bi kupili najnoviji telefon ili igricu. Istražili su, odlučili su šta žele i samo čekaju da to nešto izađe na tržište.

Radije bi imali novi laptop nego štedni račun, i iako prolaze kroz periode kad pokušavaju da uštede i ponašaju se odgovorno, nedosledni su i prvom prilikom će taj ušteđeni novac potrošiti na novu igračku.

4. Lav

Lavovi su oprezni s novcem i uvek imaju nešto malo ušteđeno. Njihov problem nastaje kad dragoj osobi žele nešto da poklone. Lavovi kupuju najbolje poklone, i često jako skupe.

Lavovi troše dosta novca i na sebe jer teško da će kupiti jeftiniju verziju nekog proizvoda. Za njih samo najbolje - najbolji kvalitet, najbolja marka, bez obzira na cenu. Smešno im je kad ih neko okarakteriše ka ekstravagantne, oni veruju da sami sebe treba da tretiraju kao kraljeve i potrošiće koliko god treba da ugode sebi.

Veliki ljubavni horoskop za maj 2018: Sve se menja, stižu trenuci za pamćenje!

foto: Shutterstock

5. Vaga

Vage su jako darežljive, ali samo kako bi se nekome svidele. Pokušavaju da štedeti, ali nekako uvek nešto iskoči što baš sad odmah moraju da plate. Ako je kraj meseca, Vagin bankovni račun je više-manje prazan.

Sreća je da kad nekome pomognu ili potroše aktivnost na nešto što ih usrećuje, ta proživljena sreća dugo s njima ostaje i preliva se u druge stvari koje ih inače baš i ne vesele. Vagama novac neće kupiti sreću, ali je itekako dobar početak.

6. Blizanci

Blizanci s novcem stvarno imaju dve strane. Na jednu stranu su jako odgovorni i zarađeni novac čuvaju za budućnost, a onda u jednom trenu se pojavi kockar koji ne zna gde bi pre sa tim novcem.

Kockarska strana Blizanaca voli brzo da zaradi, ulagaće u nesigurne deonice s obećanjima velikog dobitka ili će čak ići da se klade u nadi da će se obogatiti preko noći. Odgovorna strana pokušava da drži kockara pod kontrolom, i to će joj uspevati neko vreme, do trenutka dok se ne pojavi mogućnost brze zarade.

U najboljem slučaju Blizanci će kupiti srećku ili otići u kladionicu, ali u najgorem su spremni da ulože sve što imaju u posao ili ponudu s puno obećanja i malo garancija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs