Astro prognoze

Maj 2018, mesečni horoskop za Lava: Slušajte svoja osećanja, više odmarajte!

U ljubavi će biti dosta tenzije

Zanimljivosti
Autor:
Maj 2018, mesečni horoskop za Lava: Slušajte svoja osećanja, više odmarajte!
Foto: Shutterstock

Sjajan period za ostvarivanje odavno zacrtanih ciljeva i sve poslove koji zahtevaju inicijativu i kreativnost! Ukoliko dođete u konflikt sa nadređenima, poslužite se diplomatijom, jer bi svađa mogla da vam donese samo otkaz.

Ukoliko izgladite sve nesporazume, možete da očekujete i nove, bolje plaćene ponude. I te kako ćete uživati u novčanoj nagradi za vaš trud i rad, a pored vas uživaće i vaši najbliži, kojima ćete poželeti sve da priuštite.

Na kraju meseca čeka vas donošenje važne odluke koja će pomoći da shvatite kojim putem je najbolje da nadalje idete. Poslušajte osećanja.

U ljubavi će biti dosta tenzije. Ako ste u dugoj vezi ili braku, suočićete se sa partnerovom željom za više slobode, što vašoj prirodi baš i ne odgovara. Ako vam je stalo do partnera, budite tolerantniji. Slobodni Lavovi kao magnet privlače suprotni pol, pa će biti dosta šansi za novu vezu.

Opsesija zdravim životom daje odlične rezultate. Ipak, odvojite vreme za opuštanje i odmor, to je najbolji lek i za vaše telo i za vašu psihu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs