Evo šta vam donosi nova godina

Kineski godišnji horoskop: Ušli smo u godinu Psa!

Ova godina je dobra za sve one koji žele da promene način života, bilo da se radi o nekim većim ili manjim promenama

Zanimljivosti 21.02.2018. - 09:57h Autor: Stil / Kurir
Foto: Profimedia

Ako želite dobru godinu, morate i sami biti dobronamerni, savetuje vam svima kineski horoskop koji kaže da smo ušli u godinu Jang Zemljanog Psa.

Takođe, kaže nam i da je ova godina dobra za sve one koji žele da promene način života, bilo da se radi o nekim većim ili manjim promenama. Sada je pravo vreme da ostavite cigarete, da počnete da vežbate, da nađete drugi posao, upišete neki kurs koji vas odavno zanima, da se preselite...

 

Važno je samo da sve radite ispravno i pošteno, i sigurno ćete napredovati ove godine.

 

Ovo nije godina za mnogo planova, već za fokusiranje na jedan najvažniji, na ono što je prioritet. Takođe, sada je vreme za štednju, a ne za rasipanje.

Uspeh u ljubavnim vezama takođe zavisi od toga koliko ste iskreni u vezi. Moralna načela i prave vrednosti će biti važne tokom cele godine. Ako ste sami - ne propuštajte proslave, zabave, koncerte jer na tim mestima možete da upoznate novu ljubav.

 

Evo šta vas sve čeka ove godine:

 

Svinja

(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

 

Ovo je godina napretka za vas. Sve što ste želeli sada će Vam se ostvariti. Prijatelji će biti od velike pomoći ove godine.

Jako je bitno da nađete više vremena za sebe, da se ne premarate. U prvoj polovini godine je moguće nezadovoljstvo finansijama.

Druga polovina godine će biti osetno bolja. Iako Vam se neke stvari neće dopasti na radnom mestu, nemojte pružati veliki otpor.

Oni koji su u dugim vezama se mogu venčati, konačno će doći do stabilizacije. Ako niste u vezi, očekujte sjajnu godinu za ljubav. Sve vodi ka stabilnosti, konačno. Bitno je da jačate svoj imunitet tokom godine, ali nećete imati neke veće zdravstvene probleme.

 

Pravi karakter žena prema horoskopu: Vage su pametne i sofisticirane, Device su anđeli!

foto: Profimedia

Pas

(1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

 

Biće Vam problem da izbalansirate privatni i poslovni život. Ukoliko vam bude išlo u ljubavi, onda ne očekujte veliki napredak na poslu. I obrnuto.

Izbegavajte saradnju sa bliskim osobama, postavite granice. Mogući su novčani izdaci, zato se fokusirajte na štednju ove godine. Ne menjate posao ove godine.

Oni koji su u braku imaće pojačanu tenziju i rasprave, a oni koji su slobodni neće promeniti status, osim možda neke prolazne avanture. Pazite se u saobraćaju tokom ove godine. Vodite računa o ishrani i vežbajte.

 

Pacov

(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

 

Ove godine bi trebalo da razvijete neke nove veštine. Odličan je period za učenje, studiranje, dobijanje sertifikata. Sada ćete izgraditi dobar temelj za budućnost. Pazite kako trošite novac, jer se može desiti odlaganje isplata u toku godine ili čak možete dobiti otkaz. Honorarni poslovi su obavezni tokom cele godine, ne odbijajte iako možda nije svota prevelika.

Videćete na kraju godine da će se sav trud isplatiti. Ako ste zauzeti, treba da posvetite više vremena partneru, u smislu podrške. Ako ste slobodni, lako ćete naći osobu koja Vam odgovara, ali nemojte se uplašiti i pobeći ako je sve kako treba. Birajte osobe koje imaju iste ciljeve kao vi.

Moguć je pad imuniteta ove godine, ali bićete boljeg zdravlja u drugoj polovini.

 

Saznajte sve o ženama Ribama: Tajanstvene sanjarke, odane prijateljice, strastvene ljubavnice!

foto: Shutterstock

Bivo

(1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

 

Ako se bavite poslom koji ima veze sa šminkom, modom, nakitom, odećom – nema razloga za brigu. Ove godine će vam baš to ići sjajno. Bitno je da Vam se dopada posao koji radite i da je sve stabilno. Koristite svaku šansu koja Vam se bude ukazala za napredak.

Bićete jako zadovoljni finansijama. Ono što možda neće biti baš idealno su odnosi sa kolegama. Držite se svog posla, svoje uloge, ne mešajte se drugima u ono što rade i biće bolja atmosfera.

Ako ste slobodni, možda će vam biti prilično dosadno jer nikako da nađete osobu koja je stabilna i sposobna kao vi. Ako ste zauzeti, u dugoj vezi, ovo je sjajna godina za brak ili početak zajedničkog života.

Morate se baviti nekom aktivnošću ove godine jer ćete biti skloni gojenju.

 

Tigar

(1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

 

Mogući loši odnosi sa kolegama. Ne obraćajte pažnju na razne tračeve koji će kružiti cele godine, nego se potrudite da radite svoj posao najbolje moguće. Ne uzimajte kredit, niti neke manje pozajmice tokom godine.

Ako dođe do problema sa novcem, imaćete pomoć od drugih ljudi.

Ako ste u braku ili vezi, odnos će se poboljšati ove godine. Ako ste slobodni, pažljivo birajte, stavite kvalitet iznad kvantiteta. Tigrovi se svakako teško vezuju, ali ove godine treba naći prijatelja i partnera u jednom. Težite ka tome. Brinite više o svom zdravlju. Preventivno odradite sve analize koje možete. Konzumirajte zdravu hranu i vitamine.

 

Zec

(1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

 

Imaćete veliku podršku bliskih ljudi da napravite bitne promene u svom životu. Iskoristite dobre prilike za napredak. Preko prijatelja lako možete naći posao, ako sadašnji želite da promenite. Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje. Zdravlje ukućana može biti ugroženo, pa bi bilo dobro da budete tu za bliske ljude.

U toku godine su mogući veliki usponi i padovi na poslu. Jako ste zabrinuti. Ako niste zadovoljni trenutnim stanjem na poslu bilo bi dobro da težite ka promeni. Nikako nemojte ostati i stagnirati, ali zato štedite energiju. Nemojte dati sve od sebe ako ne želite da ostajete tu gde jeste.

Ako na početku godine budete imali probleme sa partnerom, sve će se to rešiti do kraja godine. Slobodni, pokušajte da ne nalazite svakom manu i ne opterećujte druge svojim strahovima od vezivanja. Budite tolerantiji. Ne zaboravite da ove godine morate da se hranite zdravo, da provodite što više vremena napolju. Mogući su problemi sa disanjem, prehladama, alergijama, imunitetom.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs