Test

Ambiciozni, snalažljivi ili osećajni: Pogledajte svoju levu ruku i saznajte tajnu ličnosti i uspeha koji vas čeka!

Pročitajte šta ovo otkriva o samoj suštini vaše ličnosti

Zanimljivosti
Autor:
Ambiciozni, snalažljivi ili osećajni: Pogledajte svoju levu ruku i saznajte tajnu ličnosti i uspeha koji vas čeka!
Foto: Profimedia

Analize ličnosti na osnovu fizičkih osobina nisu retkost, verovali mi u njih ili ne. Mnoge vuku korene iz drevnih vremena, a jedna je od najpopularnijih analiza ličnosti je na temelju dužine domalog prsta i kažiprsta.

Pogledajte svoju levu ruku, uočite dužinu domalog prsta u odnosu na kažiprst, i pročitajte šta ona otkriva o samoj suštini vaše ličnosti.

Tip A - domali prst duži od kažiprsta

Volite da rizikujete i to vam se uvek isplati. Isavate šarm i zbog toga muškarci vole da flertuju sa vama, a uvek i odgovaraju na vaš flert. Znate šta želite i potrudićete se da postignete svoj cilj bez obzira na sve, a vašu ambicioznost mnogi će pogrešno nazvati agresivnom.

Idealan posao za postizanje uspeha i lično ostvarivanje: marketing, trgovina, sva radna mesta koja uključuju direktan rad s ljudima.

Najprecizniji test ličnosti: Metod iz 2. svetskog rata, 100 % tačno procenjuje osobu!

foto: Profimedia

Tip B – domali prst kraći od kažiprsta

Obožavate izazove. Samouvereni ste, neustrašivi, rođeni za mesto vođe. U stresnim situacijama volite da preuzmete kontrolu u svoje ruke i mirno se fokusirate na traženje rešenja za problem koji je pred vama. Snalažljivi ste i zato vam se prijatelji uvek obraćaju kada su u potrazi za dobrim savetom.

Idealan posao za postizanje uspeha i lično ostvarivanje: učitelj, profesor, političar.

Tip C – domali prst i kažiprst su jednake dužine

Smireni ste i osećajni. Empatična ste osoba koja saoseća sa problemima drugih ljudi pa vam mnogi često poveravaju svoje najdublje tajne, ponekad čak i osobe koje uopšte ne poznajete. Svojom toplinom jednostavno svima ulivate poverenje, a vi ste ionako najsrećniji kada nekome možete pomoći.

Idealan posao za postizanje uspeha i lično ostvarivanje: medicinska sestra, socijalni radnik, psihoterapeut.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs