Astro prognoze

Decembar 2017. mesečni horoskop za Blizance: Čuvajte brak, čeka vas velika kriza!

Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu

Zanimljivosti 21.11.2017. - 15:11h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Najveću pažnju tokom decembra poklonićete porodici, ali će vam i karijera biti u fokusu. Trudićete se da uspešno balansirate između privatnog i poslovnog, ali morate da mislite i na sebe. Pronađite neki vid relaksacije i praktikujte ga često, to bi trebalo da vam bude na prvom mestu.

 

Posao: Ako tražite posao, sjajne prilike su pred vama. Odlična prilika može da se ukaže preko nekog daljeg člana porodice. Samo budite tačni, vredni i odgovorni, i rezultati ne mogu da izostanu.

 

Novac: Tek od sredine meseca finansijska situacija će se stabilizovati. Veliki prihod možete da ostvarite kroz realizaciju zajedničkog projekta sa partnerom.

 

Ljubav: Bićete veoma aktivni, što će vam doneti i dosta prilika da upoznate zanimljive ljude. Ako ste u vezi ili braku, ne započinjite afere, jer će rastanak biti veoma buran, a postoji šansa da ostanete i bez bračnog partnera. Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu.

 

Zdravlje: Vreme je da otpočnete neki program detoksikacije. Vaše nezdrave navike mogle bi konačno da ispolje svoje posledice, pa je najbolje da to na vreme sprečite. Povedite računa i o štitnoj žlezdi.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...