Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Vodoliju: Sve teče po planu, ali pazite na zdravlje!

Dobićete priliku da zaradite i dodatni novac kroz neki honorarni posao

Zanimljivosti 25.10.2017. - 13:10h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Čitavog meseca bićete obuzeti problemima na poslu, ali imaćete da snage da prevaziđete sve izazove. Bićete izuzetno nezavisni i svakom smislu, što će vam dodatno podići samopouzdanje.

 

Pazite samo da ne zapostavite porodicu, biće im potrebna vaša podrška.

 

Posao: Imaćete podršku planeta za svaki poslovni poduhvat koji budete isplanirali. Možete da očekujete unapređenje, čak i nove, bolje poslovne ponude. Dominacija Marsa tokom novembra učiniće vas agresivnijim nego inače, što će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na polju karijere.

 

Novac: Budite spremni za brojne izazove. Teško ćete ih savladati, ali vas nakon toga čeka nagrada u vidu većeg finansijskog prilika. Dobićete priliku da zaradite i dodatni novac kroz neki honorarni posao.

 

Ljubav: Svakog vikenda ćete dobijati pozive za izlaske i druženja, što će vam jako prijati. Na tim druženjima mogli biste da upoznate veoma zanimljivu osobu, koja će vas zaintrigirati i želećete da produbite to poznanstvo. Vodolije koje su u braku ili dugoj vezi uživaće u mirnoj kolotečini.

 

Zdravlje: Ovo je jedino polje koje bi moglo da vam pravi veće probleme. Zdravlje će biti osetljivo sve do 22. novembra, ali bi dijeta i vežbanje mogli dosta da vam pomognu.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs