Astro prognoze

Novembar 2017. mesečni horoskop za Jarca: Sve će teći kao med i mleko!

Moguća je i prilika za ozbiljnu vezu, koja može veoma brzo da rezultira brakom

Zanimljivosti 25.10.2017. - 12:54h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Vreme je da svoju samoživost ostavite po strani i malo posvetite pažnje i tuđim potrebama. Biće dosta problematičnih situacija, ali imaćete snage da sve preokrenete u svoju korist i uspete da ostvarite ciljeve.

 

Posao: Krajnje je vreme da završite započete poslove. Pomračenje meseca 29. novembra intenzivno će uticati na vaš poslovni život, pa se potrudite da do tada završite sve zaostale obaveze. U suprotom, može doći do veoma neprijatnih posledica.

 

Novac: Sjajne procene doneće vam sasvim dovoljno novca da isplatite tekuće obaveze, ali i zaostale dugove. Imaćete i podršku okruženja u nekim projektima, koji će takođe doneti veće prilive novca. Sve u svemu, polje finasija biće veoma stabilno i dobro tokom čitavog meseca. Samo treba da se čuvate rizičnih ulaganja i ishitrenih odluka.

 

Ljubav: Privlačićete suprotni pol kao magnet, a moguća je i prilika za ozbiljnu vezu, koja može veoma brzo da rezultira brakom. Ishitrenost se ne preporučuje ni u ovom slučaju - svaka odluka doneta na brzinu i bez razmišljanja, može da ima nesagledive posledice. Jarčevi koji su u braku ili dugoj vezi uživaće u apsolutnoj hramoniji.

 

Zdravlje: Tokom novembra, zdravstveno stanje se generalno poboljšava. Na vama je samo da izbegavate stres, a ne bi bilo loše ni da odaberete neki program detoksikacije.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs