Astro prognoze

Oktobar 2017. mesečni horoskop za Lava: Vrtoglavi uspon na svim poljima!

Morate da povedete računa o zdravlju

Zanimljivosti
15:04h Autor:
Oktobar 2017. mesečni horoskop za Lava: Vrtoglavi uspon na svim poljima!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Kuća porodice biće dominantna tokom ovog meseca, ali će se i na polju karijere dogoditi velike promene. Možete da očekujete velike životne izazove, a kako će se sve završiti, zavisi isključivo od toga kako se budete postavili prema važnim osobama. Ovo je pravi trenutak da iskoristite sve vaše iskustvo i inteligenciju.

Posao: Lavovi će završiti sve svoje poslovne zadatke sa velikim uspehom. Samo se trudite da sa kolegama održavate korektan odnos. Ipak, može doći do neočekivanih promena koje vam se neće naročito dopasti, pa ćete početi ozbiljnije da razmišljate o traženju novog posla.

Novac: Količina novca zavisiće isključivo od vašeg angažovanja. Imate priliku da zaradite veliki novac nudeći drugima svoje usluge. Iako ćete imati veliku želju da sav zarađen novac potrošite na drage osobe i humanitarna dela, najbolje je da sebi postavite limit, jer će period pred vama biti neizvestan.

Ljubav: Slobodni Lavovi ostvariće dosta poznanstava, ali su šanse da pronađu ljubav svog života ovog meseca jako male. Povoljniji period na ljubavnom planu čeka vas tek nakon 20. oktobra, i to na poslu. Koliko kod da budete zaljubljeni, ne razmišljajte o braku i deci.

Zdravlje: U oktobru zdravlje će biti veoma nestabilno. Bićete pod velikim stresom, a nećete imati vremena da se opustite. Pokušajte da nađete malo vremena za sport i relaksaciju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs