Astrologija otkriva

Ova 3 znaka će se obogatiti u septembru: Novac pljušti, uspeh na poslu, nove šanse!

Neće im biti ravnih na polju finansija
Zanimljivosti 23.08.2017. - 22:18h Autor: radiosarajevo.ba
Foto: Shutterstock

Mesec septembar će prema astro prognozama najviše sreće doneti osobama koje su rođene u ovim horoskopskim znakovima:

 

1. Ovan

 

Septembar je povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna, a možda i nekoliko poslovnih šansi, ovog meseca vam kucaju na vrata. Nemojte da se ustručavati da pokažete šta umete. Imaćete dovoljno energije da sve započeto i završite. Ovakva šansa će kod vas potrajati duže vreme.

 

Staro narodno verovanje o stvarima koje ne smete raditi: Slute na sirotinju, nesreću i samoću!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Devica

 

Izuzetno dobar mesec za komunikaciju s ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama biti potrebna podrška. Imaćete šansu da započnete posao punim plućima, a pružiće vam se i mnogo više mogućnosti. Nemojte odustajati ni od jednog poslovnog poduhvata jer ćete imati izuzetno povoljne aspekte koje možete jako dobro da iskoristite.

 

3. Strelac

 

Sunce u vašem polju finansija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imaćete na početku meseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja marta. Dobićete nove poslovne šanse i ovoga puta vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za sticanjem materijalnih dobara. Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove, pa eto razloga da budete dovoljno i darežljivi. Bićete od velike koristi svojoj porodici, pa vas neće gledati kao parazita.

 

Presudan uticaj pomračenja Sunca: Evo šta donosi svakom horoskopskom znaku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs