Iz astro ugla

Novčani horoskop za avgust: Ova tri znaka će najbezbrižnije dočekati jesen!

Avgust je sjajan mesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda
Zanimljivosti 07.08.2017. - 15:39h Autor: web-tribune.com
Foto: Shutterstok

Sudeći po finansijskim astro prognozama za avgust – tri znaka uopšte neće imati finansijskih poteškoća.

 

OVAN

 

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u avgustu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars.
Budući da Sunce i Mars prave lep tougao sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspeh vam dolazi i podiže vas na lestvici vođa, možda. Najviše uspeha ostvariće oni koji se bave umetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspešni možete biti i u drugim granama.

 

Avgust je sjajan mesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

 

Kako je majka uštedela pare dok su joj ćerke studirale: Skupila pravo malo bogatstvo!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

VAGA

 

Avgust je mesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodetima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umetničke talente, ali i kroz sreću.

 

Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

 

ŠKORPIJA

 

Avgust je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se u kući karijere Škorpije gde mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje. Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom avgusta 2017. godine i ambicije rastu. Mnogo je snažne volje koja vodi prema uspehu i koja ima potrebne snage.

 

S lakoćom ćete stati pred publiku, pobediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce – Mars dvojac. Obećanom uspehu možemo dodati bolju zaradu i materijalnu dobit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs