Srećnici

Kupili staru stolicu za 700 dinara, ne sluteći šta se krije u njoj: Čudo! (VIDEO)

Bilo je to pre 10 godina. Kupili su stolicu, nameravajući da je tapaciraju. Međutim, kako nisu tada bili u mogućnosti da to urade, rešili su da je smeste na tavan
Zanimljivosti
19:58h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Top

Srećni supružnici koji su pazarili ovu stolicu zovu se Angus i Anđela Milner-Braun. Ovaj škotski par platio je samo 5 funti za ovaj komad nameštaja, ne znajući šta je u njemu sakriveno.

Bilo je to pre 10 godina. Kupili su stolicu, nameravajući da je tapaciraju. Međutim, kako nisu tada bili u mogućnosti da to urade, rešili su da je smeste na tavan.

Renovirali su kuću i na tavanu pronašli kutiju: Doživeli šok života kada su je otvorili!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Gotovo 6 godina kasnije, Angus se popeo na tavan i ugledao stolicu. Rešio je da konačno obnovi i presvuče. Počeo je da skida slojeve tkanine i tapacirunga. Kada je stigao do poslednjeg, nije mogao da veruje šta vidi!

Unutar stolice bio je skriven nakit. Angus je rešio da ovo otkriće zadrži kao tajnu i da postepeno poklanja nakit svojoj ženi, komad po komad.

Izgleda kao običan ormar: Kada ga otvori, prizor oduzima dah! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Top
Foto: Printscreen Youtube / Top

Za godišnjicu njihovog venčanja, Angus je poklonio Anđeli dijamantski prsten koji je pronašao u stolici.Sledećom prilikom poklonio joj je dijamantske minđuše, a zatim i broš od dragog kamenja.

"Nikada nisam pomislila da bi unutar stolice nešto moglo biti sakriveno. Nisam mogla da verujem", izjavila je Anđela.

Vrednost ovog nakita procenjena je na 6.604 dolara. Angus ga je poklonio svojoj ženi. Šta biste vi uradili da ga nađete?

Kupili stari kauč na rasprodaji: Nisu ni slutili šta se godinama krilo u njemu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs