Astro prognoze

April donosi ludačku sreću u život ova dva znaka: Sve će im ići kao po loju na svim poljima!

Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi i novcu
Zanimljivosti 01.04.2017. - 19:20h Autor: 24sata.hr
Foto: Thinkstock

Ovnovi će se tokom svoje vladavine lako izvlačiti iz svake nevolje, hrabro se suočavati sa izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe.

 

Život pun avantura i novih iskustava učiniće Ovnovima ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će im omogućiti da privuku naklonosti drugih.

 

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni i poput magneta ćete privlačiti druge ljude u svoju blizinu.

 

S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

 

Mesečni horoskop za april 2017: Ne dajte se, rešićete veliki problem! Pašće i ovaj teret!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Najsrećnija razdoblja u ovoj godini za Ovnove će biti krajem trećeg meseca kad bi mogli snažno i strastveno da se zaljube, ostvare finansijske dobitke, uživaju u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana. Odlično razdoblje ih očekuje i od 28. 4. 2017. do 6. 6. 2017., kad je Venera u znaku Ovna i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem će oni kapitalizovati svoje znanje i poslovne veštine.

 

Iako se razdoblje Riba završilo, one do kraja ove godine mogu da očekuju pozitivne promene na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje saveznik Riba.

 

U drugoj polovini godine Ribe će se osloboditi nekih tereta, napokon disati punim plućima i shvatiti da su nadomak ostvarenja jednog sna. Ako krenu putem ličnog razvoja, doživeće neverovatnu transformaciju.

 

Godišnji horoskop za 2017: Na početku med i mleko, na kraju svakom po zasluzi!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...