Probajte

Jedan dan je stvoren za novčani dobitak: Evo kada treba da igrate igre na sreću!

Jupiter se u astrologiji smatra najblagotvornijim planetom, a dan koji njemu pripada izuzetno povoljnim
Zanimljivosti
23:04h Autor:
Jedan dan je stvoren za novčani dobitak: Evo kada treba da igrate igre na sreću!
Foto: Thinkstock

Od davnih vremena dani u nedelji su se povezivali s planetama na nebu, tako da su u brojnim jezicima sama imena dana izvedena iz imena pojedinih planeta i pripadajućih bogova. Kalendari su u prošlosti izražavali blisku povezanost s astrološkim znanjima i pri tome imali ulogu omogućavanja bolje orijentacije unutar svakodnevnih aktivnosti.

Verovatno ste i sami primetili da su dani u nedelji prilično različiti. Traumatični odlazak na posao ponedeljkom, subotnji noćni izlasci i nedeljna porodična druženja su nešto što se iz nedelje u nedelju izmenjuje istim ritmom. Ali, to nije sve. Kroz raspoznavanje povezanosti dana i planeta astrologija nam daje čitav niz dodatnih informacija o karakteristikama pojedinih dana i na taj način nam pomaže pri odabiru prikladnih aktivnosti.

8 znakova da ćete uskoro dobiti novac: Smeši vam se obilje ako stalno viđate ovo!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Praćenje pravilnog nedeljnog ritma već nakon kratkog vremena će vam pomoći da steknete unutrašnji mir, a uz to i da mnogo lakše ostvarite želje. Jer, kao što nam je dobro poznato, sve ima svoje vreme. Kao što postoji vrijeme za delovanje, tako postoji i vreme za mirovanje.

Jupiter se u astrologiji smatra najblagotvornijim planetom. On nam uvek pruža i više nego što želimo. Iz tog razloga se četvrtak smatra izuzetno povoljnim danom. Za taj dan rezervišite sve aktivnosti u kojima vam za njihov uspešan rasplet treba pomoć s neba. Inače, četvrtak je kao stvoren za polaganje ispita, duhovno uzdizanje i pokretanje velikih poslova.

6 stvari koje privlače bedu: Ako posetilac ne može da nađe ulaz, neće ga ni novac naći!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ljudi su tokom Jupiterovog dana blagonakloni jedni prema drugima i skloni da pomažu kad god je to potrebno. Na ovaj dan je iz tog razloga prikladno organizovati bilo kakve humanitarne akcije. Budući da Jupiter sve umnožava velikom brzinom, povoljno je da uložite novac u banku, a nije loša ideja i odigrati neku igru na sreću. Neka vaša odeća bude zelene ili ljubičaste boje.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs