Iz astro ugla

Prolećni horoskop donosi samo ljubav i sreću: Iskoristite sve što vam život pruža!

Kompromis je u mogućnosti da ovu energiju do maksimuma iskoristite, ali diskretno i bezbedno
Zanimljivosti 28.02.2017. - 15:44h Autor: lovesensa.rs
Foto: Thinkstock

Ponekad se ljubav krije na mestima na kojima je najmanje očekujemo, piše Lovesensa.

 

Da bismo je otkrili u astrološkim najavama, pratimo boginju lepote Veneru, kao i asteroid Eros koji kontroliše strast, vernost i seks.

 

Ovog proleća, ona će do početka aprila boraviti u 12. kući Bika, pa će pripadnici ovog znaka biti naročito privučeni tajnama, šaputanjima, skrivenim ljubavima - seksualnost ispunjena maštanjima i nežna ubeđivanja koje vam šalje intuicija začiniće vaš život magičnom erotikom.

 

Ipak, pripazite da ne preduzimate ništa prebrzo i prerano. Razmislite da li ste spremni na bezuslovnu ljubav? Da li ste spremni da pomažete, razumete, pristajete, prihvatate... lako je na vas ostaviti utisak u ovoj fazi, ali nećete biti u mogućnosti da otvoreno izjavite ljubav, pa čak ni da izrazite svoje potrebe jasno i direktno.

 

Mesečni horoskop za mart 2017: Čudan period za Ovna, Devici stižu pare, Škorpiji stara ljubav!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ako na to niste spremni, sačekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda, tišina i samoća su takođe deo prirodnog emocionalnog ciklusa.

 

Mesečev hod vas vodi na zabave i druženja, vreme je da proširite svoj krug prijatelja. Dok Eros putuje kroz vaš znak sve do 2. aprila, svi ćemo biti pomalo uzbuđeni i naglašeno romantični, a za vas dragi Bikovi, ovo je pravi vatromet strasti.

 

Na kraju zime, sve do 10. marta, i Mars unosi ogromnu vitalnost u vaš intimni život, a vi ćete - u zavisnosti od životnih okolnosti - moći da odlučite da li želite da se tome predate ili svoju seksualnost potisnete.

 

Kompromis je u mogućnosti da ovu energiju do maksimuma iskoristite, ali diskretno i bezbedno.

 

Horoskop ženstvenosti otkriva: Da li u tvojim venama teče damska krv!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...