Horoskop

Ovaj horoskopski znak čeka potpuno blagostanje na proleće: Sve što dotakne, pozlatiće se!

Pravo vreme za ljubav, novac i sreću čeka upravo vas i to već s prvim prolećnim zracima
Zanimljivosti
07:48h Autor:
Ovaj horoskopski znak čeka potpuno blagostanje na proleće: Sve što dotakne, pozlatiće se!
Foto: Thinkstock

Prvi topli dani probude u nama ljubavnu energiju, a jedan znak obasuti će posebnim šarmom.

Kad god se zanesemo ljubavnim čarolijama astrologije, prvo nas zanima gde je Venera, vladarica lepote i romantike, piše Lovesensa.

Znak u kojem ona boravi dobija snažnu planetarnu podršku u ostvarenju ljubavnih želja, a koji će to znak biti tokom proleća 2017. godine?

Sve do 25. februara kroz znak Ovna prolazio je Eros koji je začinio ovaj period naročitim romantičnim prahom – strast je pojačana do maksimuma.

Uz to, snažnu astrološku podršku ovom znaku daje i Venera, koja je u Ovnu od 3. februara do 2. aprila, a zatim od 28. aprila do 6. juna.

Nije ni čudo što se Ovan oseća kao da je na vrhu sveta. Sve se okreće oko njega, pa i sam silno vodi računa o svom izgledu i načinu ponašanja. Ipak, dragi Ovnovi, opustite se jer vam zaista neće biti potrebno puno da privučete pažnju. Naravno, iskoristite ovaj tranzit do maksimuma kako biste pojačali svoje samopouzdanje, ako je u nekoj oblasti popustilo.

Mesečni horoskop za mart 2017: Čudan period za Ovna, Devici stižu pare, Škorpiji stara ljubav!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Što se tiče šarma, tu više ništa ne treba pojačavati. Svi vas smatraju izuzetno prijatnim društvom, nikom neće promaći vaša ljupkost i atraktivnost. Sve romantične snage planeta rade u vašu korist, pa tako i Mars pojačava strasti bar do 9. marta.

Niko vam neće odoleti, a ta sigurnost u osvajanju činiće vas još privlačnijim.

Ove prognoze odnose se ne samo na osobe rođene u znaku Ovna već i one s podznakom u Ovnu. Ako imate Veneru u Ovnu u natalnom horoskopu, vas inače krasi posebna aura nevinog šarma, pa vam svi toleriraju nestrpljenje i detinjasto ponašanje. Uzbuđuje vas veza koja je puna energije i aktivnosti, uhodano, rutinsko partnerstvo nije za vas.

Svi će biti pomalo nestrpljivi dok je Venera u Ovnu. Ovo je vreme kad se ne osvrćemo unazad, već se radujemo svakom novom danu. Vreme je za ljubav, romantična osvajanja, direktan pristup, zavođenje, spontanost, oduševljenje koje otvara srca!

Horoskop za finansije: Ko je majstor zarade, ko uvek propušta dobre prilike!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs