Iz astro ugla

Besni horoskop: Kad se ovih 5 znakova naljute, spasavaj se ko može!

Zanimljiv astrološki pogled
Zanimljivosti
19:50h Autor:
Foto: Thinkstock

Neki znakovi zodijaka teško svladavaju svoj temperament kada ih obuzme bes i sa njima se definitivno tada nije dobro šaliti. Sačekajte da ih prođe njihova ljutnja i potom smireno razgovarajte.

 

Ovih 5 znakova izražava ljutnju više nego drugi:

 

Bik
Oni su tvrdoglavi i ne pristaju na kompromise. Kad su ljuti, malo je toga što može da ih smiri. Doduše, obično se i naljute s pravom. Ali, budući da su oni divne duše iznutra, uvek će želeti da reše problem i ne vole što te žute minute iz njih izvlače najgore demone. Kad se naljute postaju vrlo glasni i imaju jako malo strpljenja za sve koji ih iritiraju. Pustite ih da se smire.

 

Lav
Nema te osobe ni argumenta koji će Lava u trenutku ljutnje uveriti da nije u pravu. On je uvek uveren u takvim trenucima da je on u pravu. Uz to je vrlo dramatičan i dominantan. Znaju da budu krajnje uvredljivi i ponekad i preteraju. Ako na kraju i shvate da su pogrešili, teška srca će to priznati. Priznanje i izvinjenje jako su retki u njihovom slučaju.

 

Ako joj nekad vidiš suzu, ne pominji to ni za živu glavu: Ovo je žena divljeg srca!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija
Otrov Škorpije se i te kako oseti kada nastupi njen bes. Ne bira reči ni sredstva samo da vam vrati i povredi vas. Oni vole da budu u pravu i neće lako odustati od nečega što im je bitno. Uz to, često znaju da budu pasivno-agresivni, što ljude dodatno vređa. Iako su Škorpije inače obično smirene osobe, kada ih netko iziritira postaju vrlo neprijatni.

 

Strelac
Ovaj znak inače nije zloban, ali kada se naljute reći će svašta. Njihova vatrena eksplozija reči ostaviće vas bez teksta, pogotovo zato što to ljudi obično ne očekuju od njih. Kada ih prođe bes, izvinjavaće će se svima zbog svog ponašanja. 

 

Jarac
Inače su vrlo odgovorni i sabrani. Obično nemaju emotivne ispade i jedni su od retkih koji znaju dobro da iskoriste svoju ljutnju. Ali, nakon što "kap prelije čašu", sledićete se od njihovih komentara i kritika. Ne biraju reči i napadaju najbližu metu. Obično krive druge za sve što im smeta.

 

Alchajmer, visok pritisak, šizofrenija: Rukopis otkriva koje se bolesti kriju u vama!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...