Iznenađenje života

Otvorila rođendanski poklon i počela da plače: Baka nije ni sumnjala šta joj unuka sprema! (VIDEO)

Trebalo joj je vremena da se sabere, a kad je pročitala celu čestitku, u kojoj su članovi porodice napisali da su joj zahvalni na svemu što čini za njih i da je neizmerno vole, ponovno nije mogla da obuzda suze radosnice
Zanimljivosti
09:08h Autor:
Otvorila rođendanski poklon i počela da plače: Baka nije ni sumnjala šta joj unuka sprema! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / FutureBelle

Nikad nisi prestar za maštanje, a ova baka najbolji je dokaz da se sanjarenje i nadanje itekako isplate. Iako se ne zna koji rođendan je slavila, Italijanka će ovaj definitivno pamtiti do kraja života. Osim što joj je porodica organizovala večeru, iznenadili su je i najboljim rođendanskim poklonom.

Unuka Mela, koja živi na Floridi u SAD-u, baki je uručila kovertu, a njena iskrena reakcija sve za stolom oborila je s nogu.

Baka krenula da uspava unuku: U sekundi postala internet senzacija! (VIDEO)

"Srećan ti rođendan. Vodimo te u Dizni Vorld za tvoj rođendan", pročitala je na italijanskom jeziku gospođa i počela da plače od sreće.

Trebalo joj je vremena da se sabere, a kad je pročitala i ostatak, u kojem su članovi porodice napisali da su joj zahvalni na svemu što čini za njih i da je neizmerno vole, ponovno nije mogla da obuzda suze radosnice. Putovanjem u Dizni Vorld baku su počastili unuka i njen suprug Stiv.

Čak su joj nabavili i invalidska kolica u kojima će razgledati sve što bude htela, jer baka zbog narušenog zdravlja već neko vreme slabije hoda i brzo se zamara.

"Nikad je nisam videla ovako srećnu. Znali smo da godinama želi da ode u Dizni Vorld i ovo je najmanje što smo mogli da uradimo za nju", izjavila je oduševljena unuka.

Sve za sreću malog Stefana: Novakovi roditelji pokazali koliko vole svog unuka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs