Probajte i vi

Za više sreće, novca i blagostanja: Stvari sa kojima treba ući u novu godinu!

Kako biste privukli bogatstvo i zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede u novu godinu treba ući sa određenim stvarima, a neke od njih su vatrene boje
Zanimljivosti
06:42h Autor:
Za više sreće, novca i blagostanja: Stvari sa kojima treba ući u novu godinu!
Foto: Thinkstock

Dobar Feng šui za dobru Novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca. Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako biste privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje. Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u Feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja, piše Lovesensa.

Evo kojih 6 elemenata treba da imate u praznicima koji slede:

1. Crveni novčanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

5 stvari koje ne smete držati u novčaniku: Ne prizivajte đavola!

2. Crvena odeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

3. Crvene cipele

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme... Zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.

4. Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

8 znakova da ćete uskoro dobiti novac: Smeši vam se obilje ako stalno viđate ovo!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

5. Novi sat

Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

6. Velika torba

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako biste u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs